Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Pe6o pajero 3

Потребител
  • От него общо

    28
  • Регистрация

  • Беше тук

За Pe6o pajero 3

  • Рожден ден 10/18/1978

Местоживеене

  • Град
    Sofia

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Аутлендър 2,2 156 Автоматик 2012г.

Посетили профила

172 посетили

Pe6o pajero 3's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. https://mobile.bg/21618234164899007 Посочената цена е с чисто нови летни гуми по избор на новият собственик! Сега е със зимни 17 цола нови мишлен! Отделни лети джанти 18 цола оригинални!Все още не е влизала в сервиз освен за масла и филтри и предни накладки!
  2. Добре стои на ситроена няма спор!Но предпочитам голям цолаж а и е по стабилна колата!Сега зимата съм на 17 цола и усещам разликата особено в завоите от 18ките с континентал!
  3. Колега как ще сложим 16цола!Това даже на мен ще ми е смешно като си го гледам отстрани а и никаква стабилност няма да има!Аз питам за 18цола само и то само широчината да уточним и сме готови!Хубаво и евтино няма,че то на леката кола са ми 16 и на сува ли да слагам такива!Мишлен ще си взема реших гледам че са с показатели А за сухо и А за икономичност ,и на шум са 68 дицибела направо къртят!
  4. А като марки и модели какво слагате,мишлен или континентал да избера!
  5. Колеги от реномираните марки гуми кои бихте взели! Досега бях с континентал но са доста шумни! Мишлен или Дънлоп да взема за мицу!И кои 18 цола ще влязат без да опират 225/60/18 или 235/60/18 ако въобще става втория размер а нашите машини!Нека дискутираме и обсъдим кой с какви кара и доволен ли е!
  6. Колата е купувана от магазина в София! Всичко по нея е оригинално все още нищо не е сменявано освен масло и филтри!Най високото изпълнение за модела и година!Два комплекта джанти с гуми,стелки и много други!Няма забележки нито вън нито вътре!През повечето време съм се возил сам в нея,задните седалки абсолютно не са използвани! При интерес тел.0886402626! Цена 23900лв!
  7. Проучих въпроса ще се слага нано керамика и на стъклата,отблъсква водата и много други ползи има от тези наночастици, много хубави неща са измислили хората последно време!А на пролет ще мина и боята нищо че засега нямам деруги и драскотини!
  8. И аз мисля че няма да са сложили атермични стъкла на нашите коли!Ще видя за фолио което слагат!И я кажете как се справяте зимата със замръзването,то и подгрев на предния прозорец нямаме така че и това го мисля!Четох за вакса или нещо подобно покритиес което се обработват стъклата и след това незамръват!Някой слагал ли е такова!Предполагам е от тези новите нано които се водят!
  9. Значи ще сложа на страничните и на някоя сбирка ще се надявам някой да ги знае тези стъкла за да ми каже за предното!
  10. Нещо на самото стъкло ли е обозначено, уж моята е с всички за годината екстри, как да разбера дет се вика поне на предния да не слагам ако може!За страничните е ясно все пак не е Мерцедес само там видях че всички стъкла са атермични така че ще слагам на двата предни!
  11. Колеги я кажете имат ли нашите машини атермични стъкла! Ако не как се справяте с напиването лятото,четох че има вече фолио за предното и двете предни стъкла което било безцветно но спирало слънчевите лъчи!
  12. И при мен зимните са мишлен но са 225\60\17!Бих карал с този размер и лятото но имам и 18 цола с които излиза от магазина и мисля да взема два нови континентала но ще погледна и мишлена,виждам че показателите на мишлена са по добри от конти макар че досега за летни не съм го ползвал!Ще пробвам с тия карти и ъпдейти ако ли не гледам че има колеги си пускат уейза от телефона на дисплея на навигацията ни така че може и да стане някак!
  13. Тогава ще си гледам или 235\55\18 или заводския 225\55\18! Но ще заложа на континентал,тя още си е с гумите с които излиза а те са точно континентал и мисля че ще залепне с новия конти 6 за пътя!Наскоро ми светна за регенерация на дпф и си я понастъпих така че ще заложа на хубави гуми!А как стои въпроса с ъпдейт на картите за навигацията, имаме ли човек в клуба който ги прави!
  14. А откъм стабилност разлика между 16 и 18 цола предполагам ще е голяма!Май както вървят нещата пак ще взема континентал на 55 височина 18 цола и да ми е мирна главата!
  15. Ще проверя дали ще влязат по високи 18 за да може да подобря возията!Надявам се поне на 60 височина да вози по добре дори и с голям цолаж!
×
×
  • Създаване...