Премини към съдържание

botev73

Потребител
  • От него общо

    33
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което botev73 е написал

  1. Брейййййй.....никой ли не знае????
  2. За Митсубиши Колт 2006 1.5 D-ID,задните спирачки са със дискове.
  3. А,и виенето започва след 40...50 км/ч
  4. Здравейте!От известно време се чува виене отзад на моето митсубиши.Смених предните със задните гуми-нищо,виенето си продължава.Вдигнах колата на крик и завъртях гумите-не се чува никакво виене,няма и луфт,проверявал съм дали не загряват задните колела при по продължително каране-не.Явно са заминали лагерите,според мен.Четох някъде,че е възможно да вие от някаква ограничителна пластина на задните накладки???Някой да има мнение по въпроса?И ако може някой да пусне видео,как се сменя комплекта лагер-главина.Благодаря.
  5. Искам да кажа нещо важно:ако някой има проблем,с потеглянето на обороти,вижте си ДАТЧИКА НА СПИРАЧКАТА!!!!
  6. Брейййййй.....никой ли не знае?????
  7. Здравейте група!!!!!След доста ядове ,относно ск кутия(полу-автомат) и актуатора,който смених,установих,че проблема(не винаги колата потегля сама,на обороти) е от датчика на педала на спирачката.Как го установих ли?Ами един ден дръпнах педала и колата си потегли.Така....смених го с втора употреба и за сега всичко е ОК.Въпроса ми е следния:датчика е с 4 пина,влизат и 4 кабела,за какво са тези 4 пина?2 са за стоповете,а други те 2 за какво са?Предполагам,че са свързани с кутията или със спирачната система.Ако някой знае,да пише.Благодаря и лек и безавариен ден!!!!
  8. Здравей.Бяхме говорили преди за моето Митсубиши.Аз също съм в Англия,можеш ли да ми дадеш телефон за връзка да ти се обадя.Благодаря предварително.

  9. Имам и един друг проблем.Сутрин,не винаги,но често,като включа на скорост,колата не тръгва....имам чуството ,че е залепнал дъединителя ли....трябва да дам газ,тогава чак тръгва.После като позагрее,се оправя.Някой да се е сблъсквал с този проблем?
  10. 173£, аз съм в Англия
  11. Здравейте.Мисля да си сменя сам актуатора на моето Митсубиш Колт.Питането ми е:а след това какво трябва да се напрви?
  12. Да,благодаря ти много.
  13. Да,четох я.Аз ходих да я тесват,казаха че е акутатора(живея в Лестър,Англия),но четтно да ти кажа,не им вярвам много тука.Самия факт,че 2 дена ми държаха колата в сервиза,за нещо което е за много по малко време...не знам.Но ако е акутатора,би трябвало да не включва на всяка скорост,нали?Искам да питам,понеже знам,че той може да се регулира(държи се на 2 болта),в каква посока(наред или назад) да се бутне,за по добро сцепление за задна скорост.Някой дали знае?
  14. Искам да попитам,ако аз сам си сменя акутатора,трябва ли на ново да се препрограмира нещо???
  15. Но тя не го прави винаги!Ако е счупен,въобще няма да включи на задна,според мен.Не е ли така?
×
×
  • Създаване...