Премини към съдържание

sasheto1974

Потребители
 • От него общо

  6
 • Регистрация

 • Беше тук

Всичко което sasheto1974 е написал

 1. Искам да попитам, какво масло за двигател на Паджеро 3,2 DID 2003 г.ми препоръчвате.На 230000 км.е сега. А също така и за автоматичната скоростна кутия.
 2. Колеги, някой да знае от къде да поръчам крушки за табло на Паджеро 3. Те са най малкия размер с плосък цокъл. Т1.
 3. Поразтърсих се по сайтовете за друга кутия но каква е гаранцията че ще е читава. Колега можеш ли да ми кажеш ориентировъчно колко излиза ремонта на този проблем ?
 4. Само при рестартиране се оправят нещата за известно време. Дали да направя ремонт на скоростната кутия ? Или е компютърен проблем.
 5. Точно така става. Блокират задните колела. Искам да знам дали е компютърен проблем или е механичен.
 6. Здравейте колеги. Нов съм тук и наскоро се сдобих с Паджеро 3200 автоматик. Но се появи проблем. По време на движение на директна се включва лампичка тя и на неутрална скорост. Светят заедно и двете и започва да блокира задния диференциал и джипа пребоксува. Понякога започва да свети и системата за пребоксуване без да я съм включвал. Налага се да включа на неутрална и да спра автомобила. След това изключвам от контакт и пак я паля и за известно време всичко е нормално. След някой друг километър пак същия проблем. Някой може ли да ми каже какъв е проблема ? Благодаря ви.
×
×
 • Създаване...