Премини към съдържание

mal4

Потребители
  • От него общо

    10
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Москва

mal4's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Според мен муфтата на компресора здава багажа.
  2. Скоро смених ремъците и ролките и забравих да сменя водната помпа.В сервиза нищо не ми казаха.Не съм я сменял поне от 50 000 км. Да я сменям ли профилактично или да карам как мислите ?
  3. Аз съм с Аутлендер 1 Турбо 2005г.Там няма система против боксуване а само ABS и EBD.
  4. Благодаря за отговора.Ама как ще миришат спирачките от какво? Какво се случва с тях..Аз оприличих миризмата на изгоряло масло ама кой знае може и на съединтиел да е миришело.(6 години карах автоматик задно предаване и такива миризми не съм усещал). Нормално ли е за 5, 10 , 15 секудни да пребуксува на полусъединител до към 3000 оборота и веднага да замирише съединител или муфа?. Ако е нормално що за японска кола 15 секунди и си ги подпалил ,резил ? Падна един хубав сняг и се почнаха най различни миризми.Доста често буксува в преспите а не обикалям по гори или нещо такова а си мислех че като е фулл-тайм 4x4 няма да имам проблеми в града.Вляза ли в паркинга преди работа, като се върна след снеговалеж няма излизане без да замирише.
  5. Здравейте ! Колата ми е Outlender Turbo и днеска забелязах притеснителен факт .След като сутринта влезнах в голяма преспа сняг, и след продължителен снегопад вечерта снега се втвърди.При опит да излезна качих високи обороти и пребуксувах.Излязах но през включеното парно в купето влезе миризма като на изгоряло масло.Какво може да е ?
  6. Много благодаря за отговора ! Видях ги къде са датчиците и си свалих ръководство за ремонт.Ще се опитам да ги регулирам.. Още 1 въпрос .. Тия китайските ги забравям.. Това са им кодовете на 2та датчика.. MR578861 MD628074 На датчика за газта има оригинал за около 300лв - 9000рубли аналози.. и Тайвански на ZZVF за около 100лв - 3000 рубли Sailing(нямам идея какви са ) - 100лв Тоя датчика на Дросела Най евтиния оригинал дето видях 4800 рубли с много време доставка 150лв аналози..чешки, руски , италиански, тайвански и тнт... Roers-Parts- 25лв ZOLERT - 30лв DOMINANT -40лв ZZVF -35лв QUATTRO FRENI - 30лв Може ли да се направи компромис с някой с оригинала и замяна с някой аналог..Какви негативни последствия може да има ? Дават гаранция на аналозите също..
  7. Добър вечер Карам Outlander Turbo 2005 и ми се появи следния проблем.Преди време колата държеше високи обороти на празен ход около 1500..Чистих дросел и адаптирвах - проблема се оправи за около месец След каране в брутално задръстване под проливен дъжд оборотите на свободен ход станаха около 1800... Колата като загрее, като я запаля са около 1000, но покарам ли пак 1800. На следващия ден имах проблем с електрическата газ..давам газ и няма никой оборотите не се качват..свети чека.Изчистих клемата на датчика за положението на педала на газта и се оправи, но оборотите си останаха високи. Даде грешка P2121 Throttle/Pedal Position Sensor/Switch "D" Circuit Range/Performance но чека вече не свети. Не ми се сърдете не разбирам много, но финансовото положение е критично грозно и ще се опитам сам Въпросите 1) Датчика за положението на педала на газта и положението на дросела един и същ ли е ? Или са 2 различни ... Въпрос 2) Датчика заминал ли е ? Или се регулира по някакъв начин ? Въпрос 3) Ако е заминал той ми изглежда един прост потенциометър .. Каква е разликата между оригинален и китайски освен в цената... Предварително благодаря за помощта на отзовалите се Поздрави
  8. Добър вечер ! Проблема се състои в това, че понякога колата държи високи обороти като е загряла на празен ход някъде към 1250...а друг път са към 900 !!! Като паля при студен е същото..Не дава никакви грешки и дросела ми бил чист, тука един майстор ми обяснява, че това си било нормално, защото двигателя бил турбо ...Аз под 900 не съм я виждал на празен ход според мене не е нормално...Мнения ?!
  9. Аз не си зададох правилно въпроса, но ти все пак ми разбра Трябваше ми препоръка за масло съответстващо на климата ! Много благодаря за препоръката !
  10. Здравейте на всички !!! Ако някъде има отговорите предварително се извинявам...ползвах търсачката но някак си нищо не намерих.Колата Mitsubishi Outlander 2.0 Turbo 2006г. Въпросите са... 1. Какво масло да слагам ? 2. ПОнеже другата ми кола е Bmw E46 се подвизавах дълги години в BMW| опита ми по другите форуми знам, че винаги има един човек който продава..масла, части, итнт малко по така...На добри цени и знаете за какво говоря...Кой е този човек в този форум да му поръчвам ? 3. Понеже чета за проблеми с ръждата (в момента колата няма) Има ли някакви сервизи или мивки които предлагат антикорозионна защита за автомобила...Живея в Русия, тука ги има ама са супер скъпи...в България има ли някъде ? Много благодаря на всички отговорили и не ме съдете веднага за глупавите въпроси ? Поздрави !!!
×
×
  • Създаване...