Премини към съдържание

Nature

Потребители
  • От него общо

    4
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Nature е написал

  1. Веднъж възникна тази грешка. Изчистих я но след време пак се появи. Някакви идеи от какво може да се е появила?
  2. Здравейте! Наскоро закупух Mitsubishi Lancer, 2007г., 109 коня. Направих диагностика при Ратола. От там ми казаха че трябва да се смени вътрешен кормилен накрайник и тампони на стабилизиращата щанга. Купиух си частите от друго място и ми монтираха от друг сервиз накрайника. Но тампоните бяха с друг вътрешен диаметър (22мм) а се оказа че са необходими 20мм. Та сега чакам да докарат нови тампони. След ремонта тропането по калдъръм спря, но шума и леката вибрация при ляв завой си остана. Въпроса ми е тази вибрация възможно ли е да е от тези тампони на стабилизиращата щанга, или да търся още сега предварително причината? Тъй като не съм спец по колите, но все пак имам някаква представа ме опасяват две неща. 1. че става въпрос за износен лагер. 2. има някакво изкривяване което не е хванато при стенда. Поздрави!
  3. Nature

    Пазара за Lancer-и в момента

    Здравей! Ако питаш за мен, да. И на мен си ми беше мечта! Иначе взех друга, на същата цена. https://goo.gl/photos/vyhxh98qt6rNyRaYA Интериора беше по запазен, има още един комплект гуми. Лети джанти, каско още някой месец. Купувана е от бг 180х.км. А и имах съмнения за другата относно задно дясно колело, чуваше се шум. Бях капарирал сивата, но мисля че загубата си струваше... Върви супер, вчера направих едно пътешествие, Пловдив-София-Гоце Делчев-Велинград-Пловдив и ми даде среден разход 5.2. Като се има предвид и планинския път мисля че е добре. Единственото ми притеснение е един шум който се чува отзад като съм в ляв завой с по-голямо центрубежно ускорение. Чува се шум и вибрация, не съм и барал нищо и е възможно да е от баланса. Взех я на доверие без преглед и сега мисля да отида в оторизиран сервиз и да направят пълна диагностика да видим какво ще изплува. Поздрави!
  4. Nature

    Пазара за Lancer-и в момента

    Здравейте! Мисля да закупя този автомобил: http://m.mobile.bg/details/11495252052614448 Каквито и да е съвети преди да го закупя ще са от полза... Двигателя работи добре. Няма ръжда. Малко е с деруги по интериора но се търпи. Как ви се струва цената? Имаше малко нагар по алспуха, но може да е от многото палене на едно място. Още не съм я прекарал през диагностика. Ако може и еди сервиз да ми препоръчате, и като информация какво може да се изпусне при диагностиката? Поздрави!
×
×
  • Създаване...