Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Dr. Grigorov

Потребители
  • От него общо

    7
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

Dr. Grigorov's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте, колеги, вчера леко ме удариха отзад и явно при удара е увреден датчика, който регистрира дали вратата на багажника е отворена/затворена. Съответно от днес започна постоянно да свете индикаторната лампа за отверени врати. Разбира се изпробвах и страничните врати, всички си се затварят добре и датчиците им се натискат лесно, т.е. не е клеясал някой от датчиците на странични врати, така че остава да е този на вратата на багажника. Та някаква идея къде се намира този датчик и как да стигна до него? P.S. може ли да помоля някой модератор да коригира заглавието на темата, не знам как думата "положение" е станала "плод" ?!?
  2. А да попитам все пак стъклото от дизеловия спейс стар с какво го залепи към подложката?
  3. Здравейте, днес както си карах колата (SPACE STAR 1.8 GDI) и изведнъж не виждам нищо в дясното странично огледало. То се оказа, че се е отлепило от пластмасата и виси перпендикулярно, та успях да спра аварийно и го прибрах преди да падне и да се размаже. Дотук всичко добре, обаче сега следва въпроса с какво да го залепя обратно за пластмасата? Разбира се разрових се в интернет и в мнозинството от такива теми като предложения се дават: 1) термоустойчив силикон 2) неутрален силикон 3) двустраннолепящо тиксо за външно приложение, като тука трябва да е хубаво и се препоръчва на 3М 4) капчица/Loctite/Moment 5) някакво лепило "Бизон" Ако беше просто залепяне на стъкло за пластмаса всичко щеше да свърши работа, но понеже огледалата са с подгряване трябва въпросното "слепващо средство" да не нарушава тази функция. Та какви са вашите предложение, имали ли сте подобни преживявания?
  4. Здравейте. От скоро се появи едно странно тихо тракане, което се чува в купето със следните характеристики: 1. слабо тракане, малко като удряне на метал в метал 2. неритмично е, т.е. на моменти е по-силно, на моменти по-слабо, ту по-учестено, ту по-нарядко, не съм забелязал да има корелация с оборотите 3. чува се в купето на колата; като отворя капака на предницата и не мога да го чуя, навирах се навсякъде, само отдолу не съм се пъхал 4. звука се появява след като е работил двигателя и загрял малко. При първоначално палене сутрин на студен двигател нищо не се чува. 5. като си залепя ухото за калника (и за десня, и за левия) се чува същото тракане 6. чува се при спрян автомобил и когато спирам и паднат оборитите и изчезне страничния шум от движението на колата (възможно е да го има и по време на движение, но просто да не мога да го чуя от работата на двигателя и от шума при движение) 7. не съм забелязал промяна в поведението на колата, всичко си е както си беше преди.
  5. Привет на всички. И аз имам проблем със задната лява врата. От известно време се отваряше трудно отвън, трябваше малко повече сила, а понякога и така беше трудно. Накрая разбира се счупи външната дръжка от много напъване. Отвътре се отваря без проблем. Опитах да залепя дръжката с Поксипол - стана добре, ама при първия опиъ да я отворя пак изпука. Явно си има някакъв проблем с механизма. Дали някой се е срещал с подобен проблем да даде акъл. Дали ще стане само с някакво смазване на механизма или трябва да се сменя целия. Надявам се някой да помогне.
  6. Добър ден, наближава зимата и съответно трябва да се купуват 4 нови зимни гуми. Вие с какви гуми карате вашият Space Star? Питам тъй като до колкото изчетох из интернета се оказва, че една и съща гума има различно поведение на различни автомобили.
  7. Добър ден. Търся задна лява дръжка за врата за Space Star 1.8 GDI 2001 г., цвят сив металик. Доколкото изчетох из форума разбрах, че е взаимозаменяема с таква дръжка от Carisma.
×
×
  • Създаване...