Премини към съдържание

Stefan2000

Потребители
  • От него общо

    3
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

Stefan2000's Постижения

Стартиращ

Стартиращ (1/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Чак пък супер маломощен. Въпрос на гледна точка. От друга страна, добър двигател, доказан с годините. Точно това търсех и взех. Не исках да е дизел, а и с десен волан. Друг е проблема. Това 2.4 бензин 4Х4, са бусове предлагани главно в Швейцария. И 15-20 години експлоатацаия там, им се е отразила зле на цялата долна част. По мои наблюдения без изключение. Така че, който ще иска точно това, да се приготви за малко работа ;)
  2. И в този ред на мисли. В Английския Ибей се предлагат доста ресьори за Л200. Цените са приемливи спрямо тези предлагани у нас. Дори и с доставката, ако приемем че се поръчат на адрес на наша куриерска фирма в Лондон. Проблемът е, как да се направи изборът, само по картинки и общи приказки. Някои си пише че са от англйски производител. Но вероятно има и Тайвански или китайски, което не искам да кажа че непременно трябва да е лошо. Веднъж попаднах дори и на Турски. Та, кои да са? По принцип, много или малко е да се дадат м-у 500 и 700 лв. за ресьори за 17 годишна кола, която не се знае колко още ще изкара? Само ще вметна, че листовете ми все още на са счупени, но са уморени, и вече имата лека обратна дъга, дори без товар. Има ли някакъв "Андрешковски" начин, да се мине по-тънко, без да се прецакаш Например, попаднах на обява у нас, само за нов основен лист за 120лв.
  3. Здравейте, нов съм във форума, и това ми е първият пост тук. Надявам се да не е и последния Любител съм на 4х4 машините, но до сега не съм имал Митсубиши. Идеята ми да се насоча към тях, е че съм решил да си оборудвам 4Х4 бусче, за лек офроуд. Като Space Gear, Delica, L400 се вписват най-добре в преставите ми за това което търся. Всички останали марки които предлагат 4х4, или са огромни, и не биха ставали за офроуд, или са с някакви автоматични задвижвания на втория мост или... Ами не! За съжаление, изискванията които имам, или ми се иска да имам, към конфигурацията на буса са малко трудно постижими по нормален начин. Какво имам предвид. Предпочитам да е с бензинов двигател, по икономически съображения и по-лесно според мен, обслужване. На тези условия отговарят единствено някои L400 с 2.4 бензинов мотор 4G64. Но за съжаление са по-труднонамираеми у нас. Затова се замислям за един по-сложен вариант. Покупка на обикновен бензинов Space Gear 2.4, и дооборудването му до 4х4. Знам че звучи на границата на фантастиката, но все пак го споделям тук. Та по този повод ме интерсува, дали някои от опитните колеги тук знаят, кои двигатели с кои скоростни кутии са съвместими. Имам предвид само по размери на присъединителния фланец. До колкото ми е известно, дизеловите и бензиновите са различни, но питам пак. Интересува ме дали занете как е положенито при Mitsubishi Pajero pinin 2.0? Ако те са с двигател 4G63, дали има вероятност присъединителните размери да са същите както на 4G64? Може да се намери Space Gear с 2000 кубика мотор, но ми малее за този бус, още повече ако ще става 4х4 и ще трябва да ктери и развърта малко по-големи гуми. Та, след толкова много писане, надявам се става ясно каква ми е идеята. Моля за съвети!
×
×
  • Създаване...