Премини към съдържание

Dimitar Staykov

Потребители
  • От него общо

    8
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

Dimitar Staykov's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Shumi, обмислях да ходя на оглед за тази кола, но ме спря разхода на 1.8 (затова и повечето са с газ). Сдобих се с 1.5i с далеч по-малко екстри спрямо тази. Моя съвет е да я погледне някой, който разбира. Комп диагностика и т.н. Колата е регистрирана, така че това улеснява нещата. Спрямо цената.... Моята я взех за 12.5К без регистрация-внос. Този е един от лансърите с най-ниска цена и незнам защо при това ниво на оборудване, но това са мои лични разсъждения. Покарай я малко, прегледайте я ако щеш и в Ратола и ако си ОК- Welcome to the Mitsubishi Club.
  2. Spoonk, като регистрира колата в КАТ къде ти търсиха номера на двигателя?
  3. Моя съвет е да си вземеш портативен. Не топиш оригиналния и може да го подаваш за задната седалка. Мога да ти пратя снимки на моя. Струва около 15-на лева и както споменах може да стои в една от поставките за чаши.
  4. И при мен запалката е само тапа, но има пепелник.Това си е стандарт дори утре да си купиш нов автомобил пак ще е само тапа ако не си поръчаш.
  5. Във вторник заминава за смяна на всички течности и обстоен преглед на двигател, ходова част и т.н.
  6. Здравейте, тъй като и аз се сдобих със същия красавец като от заглавието (моята е бензин 1.5, 109к.с), ще си позволя да пиша в темата на колегата. Вчера я прибрах от Пловдив до София. В квартала реших да пробвам ABS-a.Но мисля, че така и не успях да го активирам. Та въпросите ми са следните: Трябва ли да примигва индикацията на таблото, когато ABS-a се включва? Има ли определена скорост над която трябва да се движи колата, за да се включи ABS-a, защото скачах на спирачките при скороат 50км/ч? Осезаемо ли е "ритането" на педала, защото аз пък слизам от кола без ABS? Отделно на 3 пъти в градски условия за по-агресивно убиване на скоростта трябва доста силно да натисна спирачките. Предишната ми кола e Fiat Punto MK2 и там спирачките са доста по-силни и е нужно доста по-малко усилие за да "забие муцуната". Да уточня, че колата все още не е обслужена и не са проверявани дискове и накладки (спирачна течност има, но вероятно е стара). Във вторник ще и правя пълно обслужване и по-обстоен преглед. И последно-нормално ли е колата да се "отпушва" след 3100 оборота? Предварително благодаря за споделените мнения!
  7. Колегата, който продава автомобила явно не е готов да се раздели с нея Насочих се към друг екземпляр и е твърде вероятно да стана собственик на Lancer Sportback 2010.
  8. Здравейте, От скоро се оглеждам по модела и съм се спрял на ето този експонат: http://m.cars.bg/c1458042 Какво мислите за обявата, до колкото е възможно да се даде мнение по снимки До колкото разбрах двигателя е надежден. Проблемни са дисковете (понякога) и намалена видимост от колоните.... Имам намерение да я закарам в сервиз за оглед, но реших да попитам хората, които са пипнали модела от първо лице . Моля и за съвети за какво да се оглеждам преди да отидем в сервиза. Останах с впечатлението, че резервни части лесно се намират и вече на по-приемливи цени. Както и да ме посъветвате за замерването на компресията-задължително ли е да го правя? Предварително благодаря за мненията.
×
×
  • Създаване...