Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Йоан

Потребител
  • От него общо

    30
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

Информация за профила

  • Пол
    Мъж

Йоан's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Една Година
  • Първа Седмица

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Купувам ПРЕДЕН МОСТ ЗА АУТЛЕНДЪР 2.4, 160 конски сили 2004 година.
  2. Здравейте, Собственик съм на Mitsubishi Outlender 2004 2.4i MIVEC 118 kW (160hp). Имам следният проблем. Сутрин паля след 4-ти опит. Подозирам, че след 8 часов престой бензина се стича обратно в резервоара. През деня (след първо палене), нямам проблем. Интересувам се къде се намира възвратният клапан. Има ли клапан на бензиновата рейка? Видях, че имам в кошницата на бензиновата помпа. Номер MR514680. Само този ли е? Имах проблем с замърсено гориво от бензиностанция (вода, тиня и пясък в резервоара). Запушването беше зверско. Колата беше в сервиз, в който поизчистиха резервоара, бензинопроводите и рейката. Бензиновата помпа е сменена. След известно време започнаха отново симптомите със запушването. Чистих си сам резервоара и смених бензиновият филтър в кошницата и цедката. Рейката не съм чистил. Вече в резервоара бензинът е добре. Сигурен съм, че съм сглобил всичко както трябва. Внимавал съм уплътненията да са си на правилното място. Не мога да разбера, защо сутрин се налага да подкачвам многократно горивото на стартер?
  3. Сега ми се обадиха от сервиза и и казаха: "ВОДА В БЕНЗИНА" :icon_crying:
  4. Аутлендър 2.4 Mivec 118 kW 2004 Джипката прекъсва, придърпва, днес въобще не пали на бензин. Докато палеше, проблемът беше само на бензин. На газ всичко е перфектно. Имаше и проблем , за който си писал вече. Палене от вторият път. Кога, работи помпата, кога и колко задържа релето... Последните дни, обаче си палеше от раз. Смених филтърът на помпата. Тествах дюзите при човек, който има нужната апаратура. Присъствах и видях как пълнят равномерно, как не пропускат гориво, когато са затворени и редица други ситуации. Отказаха да ги чистят. При въртене на стартер видях че попата е създала налягане. При издърпване на маркуча за горивото от помпата, бензина почна да пръска като вода от водоструйка. оже ли да имам запушване на маркуч или инжекторната рейка?
  5. Дюзите бяха тествани и са перфектни. Почвам да се чудя дали компа на газовата не бърка нещата?
  6. Направих го. Всичко се получи прекрасно. Явно имам и друг проблем. Възможно ли е дюзите да се запушат до такава степен, за да немога да запаля? Колата е на газ. На газ всичко е ок. Рейката има ли клапан, който да не работи?
  7. https://a.d-cd.net/cd28fd4s-960.jpg Точно това е помпата!
  8. Здравейте, Къде се намира бензиновият филтър на Аутлендър 2.4 Mivec 118 kW 2004 година? Извадих помпата, видях само цедка.
  9. Здравейте, Търся да купя капачка за дясно огледало или цяло огледало за Мицубиши Аутлендър 2004. 0893451845 Йоан
  10. Проблемът се оказа ламбда сонда 1 (горна-sensor 1)от страна на пасажера (bank 1).
×
×
  • Създаване...