Премини към съдържание

investmotors

Потребители
  • От него общо

    4
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което investmotors е написал

  1. Привет, естествено при положение, че автомобила Ви е гаранционен трябва да посетите сервиза на Балкан Стар. При положение, че е извън гаранция, можете да потърсите съдеиствие в Пан Сервиз на Околовръстен път. Търсете Николаи Иванчев.
  2. Благодарим за коректното Ви становище! Гарантираме, че ще даваме коректни отговори на всички въпроси които ни бъдат поставени!Ще се опитаме на по - късен етап да направим презентация на компанията "Инвест Моторс"! Разполагаме с богата информация и затова предпочитаме това да стане на по-късен етап, като през това време се надяваме да съберем още мнения, предложения и становища от наши и Ваши колеги! Подготвяме нов сайт, който отговаря на днешния динамично развиващ се пазар! Считаме, че до 1 месец нашите програмни специалисти ще го завършат и тогава всички желаещи ще могат да получат необходимата богата информация! Като до тогава отново потвърждаваме ангажимента да отговаряме точно и коректно на всички удобни и неудобни въпроси! Нашата цел и идея е една - Да налагаме марката Мицубиши в България! Поздрави и приятна вечер!
  3. Уважаеми колеги, Няколко пъти срещаме името на нашата компания във вашият форум! От този момент ние също имаме регистрация в сайта (макар и закъсняла)!Прочитаме много невярна и неточна ( може би тенденциозна) информация, свързана с автомобилите Мицубиши които продаваме и сервизираме! Поради тази причина сме длъжни да ви информираме, че можете да се обръщате към нас по всякъкви въпроси, слухове, информация, която Ви интересува свързана с автомобилите Мицубиши, които ние предлагаме! Убедени сме, че сме в състояние да ви предложим полезна за вас информация. Надяваме се и бихме били благодарни, ако се обръщате директно към нас! Пожелаваме Ви успех!
×
×
  • Създаване...