Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Константин_96

Потребители
  • От него общо

    17
  • Регистрация

  • Беше тук

За Константин_96

  • Рожден ден 12/25/1996

Местоживеене

  • Град
    Златица

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Galant 2.0

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

Константин_96's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. http://prikachi.com/images.php?images/59/8875059e.jpg Ето този колега!
  2. Колеги харесал съм си плазмен циферблат за табло Mitsubishi Lancer EVO 5, има ли някакъв начин да се по-българи и да се сложи на галанта? Въпроса ми е, дори и рангове да съм си харесал, ще могат ли да станат на моята кола ? Или трябва да си е точно за модела ?
  3. Благодаря на всички за обърнатото внимание ! Взех си от голф по 12,80лв партчето, пасват перфектно с малко са по къси, но пак стават и след като се монтират имат гъвкава връзка и не се разтягат. Качвам снимка, на модела на голф и на маркучите, да знаят колегите с бъдещи проблеми какво да търсят и да се справят по-бързо с проблема :mitsu-smiley: http://prikachi.com/images.php?images/315/8874315J.jpg
  4. Колеги, за смяна са ми спирачните маркучи на преднета ос. Един приятел ми вика не си взимай специално за mitsubishi, защото ще ти откъснат главата и ще ти излз скъпи ! Той преди е карал пежо и каза че е сменявал и че в франс ауто дори и в магазин за авточасти като кажеш специално, че търсиш за специална марка оригинално режат глави с цените. Той е направил следното, видял е какви са му резбите питал е за пежо не му е харесала цената и е видял едни от опел, че са със същите резби и е взел тях, и цената е била по-малка, а и са му свършили работа докато е имал пежото! Та въпроса ми е, някой сменявал ли е с друга марка, и ако е сменявал ако може да ми каже на коя,защото ще ми бъде по-лесно, че 100 лв за 2 маркучета не ми се дават... https://www.autopower.bg/%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%B5%D0%BD-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%BA%D1%83%D1%87-nipparts-mitsubishi-galant-6-saloon-ea-2.0-ea2a-j3705054-g10740c12-i27237146.html
  5. Благодаря и това ще го имам в предив !
  6. Ами и при двете положения, понякога и при леко навиване на волана, но това става само в движение докато карам. Утре ще го проверя ! Някакви други мнение колеги ?
  7. Добър ден колеги, от едно известно време имам един проблем с колата, като я карам на ниска скорост като 1/2 при въртене на ляво или дясно без значение на къде нещо свири,хидравликата ли е какво е ?!...Днес същия проблем ми го направи и на дълъг път...та мисълта ми е някой сблъсквал ли се е с този проблем, чувал ли е нещо, и знае ли как да се направи ?!
  8. Константин_96

    Фарове

    Благодаря за инфото колега, ще отида да ги видя ! Весели празници на всички колеги :mitsu-smiley:
  9. Константин_96

    Фарове

    Благодаря ти Колега Да за лупи с рингове, съжалявам за неуточнено зададения ми въпрос, но от фарове не разбирам, и си мислех че лупите и ринговете си вървят с очите :icon_thumbup:
  10. Константин_96

    Фарове

    Благодаря, но все пак очаквам още мнения по темата :help:
  11. Колеги бих искал да сложа ангелски очи на Мустанга (Галанта) :mitsu-smiley: , обаче от фарове си нямам нищо на представа ! Бихте ли ми препоръчали сайт, от където да ги поръчам...тъмна Индия ми е този въпрос ! Моля някой да ми отвори очите :rolleyes: и да ми обясни някой работи за тези фарове :icon_bye:
  12. Криви гуми или изкривени джанти ! На мене така ми ставаше но ходих да ми ги балансират и се оправи проблема, на мене това тресене (вибрация) се получваше при 120 км ! Другия вариант ако не е това, което си мисля колега е полуоската.
  13. Аз също съм много довелен колега ! Никакви проблеми, и хваща на голяма дистанция това е най-важното !
  14. Благодаря ви колеги, ще погледна накладките и всичко !
×
×
  • Създаване...