Премини към съдържание

Pepone

Потребители
  • От него общо

    9
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Pepone е написал

  1. Колега като намериш добър майстор на скоростни кутии пиши ми че и аз проблеми с кутията
  2. Pepone

    Омекнаха ми корите !

    Колега течноста за която говориш е морска вода,никакви химикали не ползват
  3. Pepone

    Задни барабани

    Мирослав, можеш ли да ми кажеш цени на задни амортисьори с тампоните,за Каризма GDI `98 ?
  4. ами по принцип и мен така ме посаветваха да не се занимавам с това , но при мен ракането е и след като загрее двигателя:( просто ми се изкаше да премахна това неприятно почукване , но щом цената е такава може и да бързам с ремонта им :icon_blush: , ще пробвам с маслото дано има някакъв намаляващ шума ефект. Благодаря ви колеги за мненията ви. :mitsu-smiley:
  5. казаха ми да не слагам пълна синтетика че щели да се разтракат повече.На коя марка е това масло ?
  6. всъщност тракането го имаше и преди да и сменя маслото тъи че не мисля че ще се оправи от маслото наи вероятно ще трябва да се сменят и за това ме интересуват подробности и цената горе долу с оригиналните повдигачи
  7. Мерси за отговора , но само да ти кажа че не съм много на ясно с двигателите и незнам колко са повдигачите .Имаш ли представа каде в Варна мога да съм спокоен да си оставя колата в сервиз кадето си имат представа от Японски коли и да ми я направят кадърно,защото съм се парил от ''МАЙСТОРИ'' и колко горе долу може да ми струва цялата работа.Маслото ми е Валволин полусинтетика , но после ми казаха че не било добро за Японските коли,казаха ми че Мобил било добро.
  8. ами аз в момента карам с полусунтетика но ми казаха че съм сгрешил с ибора на масло сложих Валволин после ми казаха че Мобил било наи добре за Японките
  9. Здравеите,купих си Каризма 98 края 1.8GDI с климатроника и съм мноооого доволен от автомобила по отношение на возия,вървене,комфорт и разбирасе разхода на бенз. Имам едно въпросче , надявам се MILEN_z ще ми помогне защото прочетох доста от този форум и разбрах , че момчето разбира доста от този автомобил, ако трябва и до Пловдив ще ходя, та значи проблема ми е че ми тракат повдигачите или е един незнам но поне маистор ми каза,че е повдигач,лесно ли се поправя този проблем и колко пари ще ми струва , защтото ми казаха че по добре да не я пипам и да си я карам така но този шум ме дразни и изкам да го премахна.Колата ме кефи абсолютно от всякаде и изкам да си я карам по дълго време,затова държа всичко да е безупречно.Моля дайте ми съвет,ще съм много благодарен. P.S. Някой знае ли саит в които мога да погледна цените на резервни части за Каризма и по специално питам за амортисиори,мисля да ги сменям,че са доста омекнали.
×
×
  • Създаване...