Премини към съдържание

Moriarty

Потребители
  • От него общо

    7
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Moriarty е написал

  1. Защото 2.0 е двигател от по-старо поколение, а 2.2 е нова разработка и нямат фабрично направен чип за него. Макар че в пежо ми обясниха, че 2.2 реално е спънат на 156 коня, за да не е акцизен и всъщност е 170, каквито са новите двигатели на 407 и 607 с мотор 2.2.
  2. На мотора 2.2 не може да се сложи чип в БС - проверил съм го. Можеш да сложиш чип само на 2.0.
  3. Аз знам за 8 - 2.2 , от които 2 остават в софия и 6 отиват по страната. Освен това много хора, минават от 2 на 2.2 и вече и януари се е понапълнил. Аз съм капарирал юли и не мога да повярвам, че се налага да чакам толкова много време. Това дето го правят БС - просто нямам думи. :icon_censored:
  4. Няма начин да е с 2.2. Мицубиши нямат автомобил с такъв двигател в момента. Ако искаш да пробваш 2.2 трябва да отидеш в пежо на 10км. Там трябва да се правиш на луд и да нахалстваш и ще ти дадат да караш 4007 с този двигател.
  5. Октавията, Ауди и още къде ли не са набутали този мотор. Информацията ми е, че спират да го произвеждат и не знам какви са последните новости при двигателите на VW, но явно има нещо остаряло в системата помпа-дюза tdi 2.0 - не знам. А мицубиши просто са го взели, за да преебат пежо и ситроен при джиповете и да извадят аутледъра в средата на 2007. Първите 4007 идват март-април 2008, а с-кросера на ситроен най-рано септември и то май не е сигурно.
  6. Аз чакам аутлендър и миналата седмица правих тестдрайв на двойката на аутлендъра и на 2.2 на пежо 4007 - едно след друго в разстояние на 20 минути. Разликата е огромна. VW двигателят изобщо не става в сравнение с този на пежо - по-бърз, по-тих и с по-добра динамика. 2.0 - ако се натисне педала - няма първа, защото оборотите са вече в 5-6, между втора и трета е отвратително, чак след трета вече е окей. 2.2 - много по-добре стои колата и моторът на ниските предавки, оборотите са в рамките на нормалното, когато натиснеш здраво. Освен това до 6-12 месеца мицубиши спира да произвежда аутлендъри с VW двигатели и минават само на френските. Освен това някъде пишеше, че този VW двигател като цяло май ще го спират от производство. Аз си смених заявката и чакам вече 2.2. Дано не съм се пр..бал! Редакция: Не използвайте нецензурни изрази!
×
×
  • Създаване...