Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

johansen771

Потребител
  • От него общо

    42
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което johansen771 е написал

  1. Привет,

    Може ли да ми препоръчаш сервиз, който да посетя в София?

    По...

  2. Намерих си... Много хубава дискусия се получи. :icon_thumbup:
  3. Никой ли няма разпънка от VR-4 за продажба???
  4. Много благодаря, колега! 2000 са ми много, но около 1000 - 1500 лв. съм готов да дам за генерация, която да доведе до позитивна разлика в мощноста и старта на автомобила. Ще се чуя с хората, за които си ми писал и ще споделя какво са ми отговорили!
  5. Здравейте, искам да попитам дали някой е правил подобно неще на 6А13 и има ли добър резултат (повишаване на мощност с малко)? При положение, че има и малко повишаване на мощност бих инвестирал в подобно нещо...
  6. Привет, приемам оферти за преден strut (ОЕМ- Ralliart)...
  7. За много години колеги!!! Имам молба, ако някой колега има възможност да отидем, да разменим моят волан с Nardi от една друга кола, че утре жената я продава... Лошото, е че освен липсата на инструмент, не съм съвсем наясно с демонтажа! Ще почерпя с удоволствие!
  8. Здравейте, търся си 1- ва ламбда за задния колектор. Разбира се изрядна, ще бъда благодарен, ако някой от колегите се отзове с оферта!
  9. Здравейте колеги, имам проблеми с така нареченото стъпково моторче. Ако някой разполага с изрядно такова, което не му трябва, моля да пише... Поздрави.
  10. Много благодаря за изчерпателната информация, ще ми бъде много полезна, а се поуспокоих... :good: Колега, ако си от София да черпя по бира? :rulez:
  11. Към съфорумниците, които са сваляли/качвали алтернатор на Glant 2.5 (...2003...), ако може да споделите как се сваля? Чувал съм, а и виждам, че няма да е много удобно и лесно или се лъжа!? Ако някой може да обясни подробно ще черпя по бира->2...3
  12. Извинявам се за закъснението... Поради неприятни събития в семейството се забавих, но сега ще споделя малко снимки от новата придобивка! http://johansen7711.snimka.bg/automobiles/galant-v6.956633 P.S За протокола да кажа, че стария ускоряваше по-рязко, но може и да му е правено нещо преди да дойде в мойте ръце... Катализаторите със сигурност бяха махнати! ;)
  13. Мерси колега, ще ги попитам за варианти.
  14. Дано колега. Аз разбрах от форума за тях... и се доверих, но явно уцелих лош момент. Важното е да сме здрави и щастливи!
  15. Около 1700 - 1800 лв. Искам и за повече, но няма как...
  16. Колеги, дайте съвет къде и какъв газов инжекцион да сложа на вторият 6А13 (2003 г.)? Ако погледнете назад в коментарите, ще видите къде газифицирах първия... Две години по-късно съм изключително недоволен! Редовно съм я сервизирал, но при появата на първата нередност започнаха мъките и безконечните визити до сервиза... Оказа се (след 8- то ходене), че проблемът е лесно отстраним! Ако някой колега може да ми препоръча добър сервиз, в който поставят инжекциони и имат постоянство, доказано в годините, ще съм благодарен.
  17. Здравейте, не зная дали има тема за олекотяване и балансиране на ма...

  18. :icon_thumbup: Благодаря за пожеланията колеги! :rulez: Ще пусна снимки, задължително... Всъщност мина ли сбирката или предстои?
  19. Благодаря колега! :specool: Днес го регистрирах и му направих 100- тина километра... Не ми се струва, че върви повече от sportedition-a, даже обратното, но има проблемна ламбда може и от това да е... Сега престои да "полеем" новата придобивка... :drinks:
  20. Колега, аз вече капарирах ръчка, 2003- та (2005-та е регистриран), premium се води което би трябвало да означава, че има всички екстри за модела. Ходих да го гледам и ми хареса как работи и състоянието в което се намира, като цяло, но нямаше как да го изпробвам... Сега ще трябва да се разделя със стария самурай (98-ма sport edition) и се надявам, че "новия" ще върви още по-добре! :plane:
  21. А има ли начин тези нива на екология да бъдат шкартирани и да си получа 2 - та коня? Че и аз, както един колега от форума тук, съм решен да си го подържам и ъпгрейдвам (въпреки липсата на разработен ъпгрейд за 6А13)... :mitsu-smiley: :icon_rock:
  22. Въпросът ми е породен, от възможноста да заменя стария Galant 98 с 03- та... Зная, че единият е 163 hp, а другият 160, но може да са изчислени по различен начин...
  23. Жалко, че сега точно няма финанси!!! С удоволствие бих заменил старият борбет... Ще се продадат със сигурност. Успех и поздрави. ✋
  24. Много благодаря за отзивчивоста. Човека който продаваше колата, вкарва коли (основно Galant) от Швейцария. Сигурен беше, че ще намери такъв Galan, какъвто търся. Николай, ще звънна със сигурност, радвам се, че все още има такива фенове на КОЛАТА и на бирата. :icon_thumbup:
×
×
  • Създаване...