Премини към съдържание

Eustace

Потребители
  • От него общо

    3
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Eustace е написал

  1. Днес я закарах на сервиз и докато я тествахме изгасна 2-3 пъти двигателя при спад на оборотите. Свързахме я с компютър и даде грешка на някакъв клапан за налягането на горивото, който нов струвал около 300лв. Отделно отпред е пребоядисвана брояната, понеже е била удряна, но не е изкривена гредата, отдолу само липсват кори на двигателя и подкалниците. Има 1 шарнир за смяна + обичайните ролки,ремъци,масла, акумолатора е 48Ah и ще трябва нов, по-голям. Също така летните гуми са колкото да има нещо, та 4 нови трябват. Какво мислите ?
  2. Здравейте. Искам да се конслултирам относно един Space Star 1.9 DID 2003, който ще карам на сервиз в понеделник, за по-обстоен оглед. Става въпрос за http://www.cars.bg/c1220328 . Знам, че така по снимки е трудно да се каже, но все пак, моля за мнение. Миналия ден ходих да един бърз тест драйв и ми направи доста добро впечетление колата. Има съвсем леки външни забележки, а вътре на места по дръжките на вратите е паднал горния слой черен лак, но мисля, че е нормално. Нямаше тропане и странни звуци в движение, пъргава е, но тези неща по колата ще остава майстора да ги прецени. Предния ден ходих да гледам една Астра G http://www.cars.bg/c1163036 , която също ми хареса, запазена доста, но и иска много пари, като се инати да свали цената. Мислех да му поставя ултиматум за максимум 3500лв., но на другия ден, като видях Спейса и Астрата я оставих на заден план за сега. Ще съм ви благодарен за мнения по въпроса.
  3. Здравейте. Искам да се конслултирам относно един Space Star 1.9 DID 2003, който ще карам на сервиз в понеделник, за по-обстоен оглед. Става въпрос за http://www.cars.bg/c1220328 . Знам, че така по снимки е трудно да се каже, но все пак, моля за мнение. Миналия ден ходих да един бърз тест драйв и ми направи доста добро впечетление колата. Има съвсем леки външни забележки, а вътре на места по дръжките на вратите е паднал горния слой черен лак, но мисля, че е нормално. Нямаше тропане и странни звуци в движение, пъргава е, но тези неща по колата ще остава майстора да ги прецени. Предния ден ходих да гледам една Астра G http://www.cars.bg/c1163036 , която също ми хареса, запазена доста, но и иска много пари, като се инати да свали цената. Мислех да му поставя ултиматум за максимум 3500лв., но на другия ден, като видях Спейса и Астрата я оставих на заден план за сега. Ще съм ви благодарен за мнения по въпроса.
×
×
  • Създаване...