Премини към съдържание

vadoiv

Потребител
  • От него общо

    31
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Кюстендил

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Аутлендър-2.4сс-181кс-2006г. с ГИ.

vadoiv's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. По принцип..,не би трябвало да има проблем с газифицирането на турбо-мотора..,най-много да е по скъпа газовата.., НО.оо.., се губи ефекта../тръпката/ от състезателния характер на http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/mitsu-smiley.gif с този двигател..http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/nono.gif! Ако мислиш да газифицираш..., търси си "Дубайски"..като моя.. http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/specool.gif, те са 181 кс. и са със само една ламбда сонда../преди катализатора/..,а не като другите с по 4 /четири/бр... и се газифицират елементарно..http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/good.gif..!
  2. Щом няма да слагаш газ..,вземи си турбо-мотора..http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_rock.gif,за да изпиташ истинското удоволствие при управление на "MITSUBISHI".http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/drive.gif.! Предполагам.. знаеш ,че "OUTLANDER" е изграден на базата на спортния Митсубиши Лансер Еволюшън -8..или 9..не си спомням точно.., и наистина се слави с пословичната здравина на този състезателен автомобил..http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/good.gif,http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/first.gif..! Е.., има само един малък проблем..http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif, разхода няма да е 12-13..,а малко повечко.. 15-16-17.. говорим за магистрално каране..,но както е казал народа.. - кеф цена няма..http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/drinks.gif! Успех в намирането на подходящия екземпляр..http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_n_lamo.gif!
  3. Здравейте Колеги..,отдавна не съм писал..,но "пу..пу.."http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/drive.gif,като нямам проблеми за сега..,няма и какво да пиша..http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/drinks.gif! По принцип..,не би трябвало да давам мнение..,понеже от известно време съм в кампания на продажба на моя..http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/bang.gif/мъка..мъка../,но както и да е.. Не знам как е при по-слабия двигател..,но при моя 2.4 автомат..,такива скорости като 150-160 км/h..,си ги няма за нищо.. и също така.. оборотите при тази скорост са около 4500 и не е чак пък толкова шумно в салона..! Така че ..,човека ,ако не го притеснява разхода при тази скорост.. /около 12-13 л. на 100км "газ"/..,по-добре да се ориентира към по-мощния двигател... П..П.. И има такива коли в нета.. ,кой е казва че няма..http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/typing.gif,http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/beer.gif!
  4. Много безаварийни...километри..!http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/drive.gif ,http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/drinks.gif.
  5. http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/good.gif,http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/drinks.gif, Христос воскресе!
  6. Трябва да поставиш... дистанционна втулка на ламда сондата..,за да не е директно.. в потока на изгорелите газове.. ! Като отидеш при правилният газаджия.. ,той знае за какво става дума.. Успех!
  7. Докато имаше проблем с газовата.., и караше само на бензин ..,тази грешка имаше ли я..? Защото на мен ми прилича на не добре настроена газова уредба..http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_hmm.gif, и затова ламбда сондата ти отчита бедна или богата смес и пали чека..! Аз ти казах,да отидеш при първия срещнат газаджия..,но явно е трябвало да отидеш при някой .. доказал се специалист..http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/good.gif, за да ти свърши качествено работата..! Между другото.. ,при настройка на газовата ..,газаджията има опция в настройките да провери ,дали ти работят сондите или не.... Така че..,ако не си сигурен в газаджиятя..,първо пробвай при друг/доказал се обаче/.. и ако пак не се оправи..,чак тогава се вкарвай във филми със смяна на сонди.. Също така .. ако някой преди теб е премахнал катализатора.. показанията на втората ламбда сонда..,трудно ще ги укротиш..! Успех!http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/drinks.gif
  8. Казах ли ти...http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/drinks.gif, това са едни от най-безпроблемните автомобили..http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/first.gif!
  9. Не се притеснявай колега...,http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/drinks.gif, просто отиди при първия срещнат.. сервиз за газови уредби.. и проблемът ти ще бъде решен..http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/good.gif!
  10. Съжалявам..,че трябва да те разочаровам.., но уви има и такива../без борд компютър/..! И моя е така.., всъщност може и да е за добро..http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif,тъкмо ще се разочароваш от разхода.. само на бензиностанцията.., а не през цялото време на шофиране..http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/good.gif!
  11. Здравейте колеги..,сагата с моя арабин продължава.. . След като смених/ме/ ролките и ремъците..,дойде ред и на маслото в автоматика.. Въпреки уверенията от предишния собственик..,че маслото "и филтъра" в кутията са сменяни преди 5000км.. ,аз не му вярвам.. ! Първо защото подразбрах че за да се смени филтъра .., трябва да се разцепи кутията на две../ а това е доста трудоемка и скъпа процедура/, и второ.. маслото ако е на 5000км. ,според мен не би трябвало да изглежда толкова черно като това:.. :icon_hmm: ... Ей... не мога да кача тези снимки и това е.. :mad: ! С една дума ..,маслото ще се сменя...! П.П Не знам защо.. ,в другия форум.. снимките се качиха без проблем..,тука ми дава че били големи.. :icon_hmm: ? Когато сменям маслото..,ще гледам да направя по-малки снимки.. :mad: ! Чао за сега.. :drinks: !
  12. Здравейте колеги..,то се е видяло..,че сам ще си пиша в темата.. ,но все пак да ви кажа до къде стигнах..! Както писах и в офроуд форума..,отидох в един магазин за авточасти и по /№/ на рамата ми извадиха всички ролки и ремъци..,които се оказа че са същите като на /160-коньовите/.. :good: !От вчера всичко е сменено.. за мое успокоение.. и по препоръка на колегите от форума../въпреки че майсторчето каза че старите ролки и ремъци са били в добро състояние/! Сега е ред на маслото в автомата..,но първо ще го проверя по руския метод../с маркучле и спринцовка се изтегля масло през отвора на пръчката за мерене на нивото..,за да се види точно какъв е цвета на маслото../. Чао за сега.. :drinks: !
  13. Разбира се ,че не е стъпвал в пустиня.. ! Автомобила е каран 8 години по родните Български пътища.. и недей си мисли ,че солта по нашите пътища е по-малко от тази в Германия или Австрия.. Но, в действителност не е толкова зле.. ,кажи нещо по другите въпроси.. :drinks: !
  14. Здравейте колеги..,сагата с моя "арабин" продължава.. .Вчера ми се обадиха от "Балкан стар" и ме изненадаха неприятно..,като ми казаха ,че киловатите на двигателя ми са си така../133/, понеже бил "арабин"! Изтъкнаха и някои "плюсове"..,че радиатора бил по-голям,климатика охлаждал по-добре,нямало да ми изгарят реотаните на огледалата../понеже нямам такива/,но пък с тези 180 к.с. щял да е като самолет.. :good: ! Според мен предимство е и едната ламбда сонда/а не 4бр. като на събратята му европейци/ :drinks: ,но ме притеснява..,дали ролките и ремъците са като на тези 160-коньовите..,понеже по никой каталог за резервни части не излиза Аутлендър-133кв-180кс! П.П. Моля ако някой колега има информация за тази модификация и по-точно за разлика в частите.., нека сподели..!
  15. С малко помощ от приятел.. мисля че ще се справя с качването на снимките..http://i62.tinypic.com/30a3xqo.jpg http://i62.tinypic.com/aokjkp.jpg http://i61.tinypic.com/nw0dow.jpg http://i57.tinypic.com/1hteb.jpg
×
×
  • Създаване...