Премини към съдържание

bahamonde

Потребители
  • От него общо

    3
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което bahamonde е написал

  1. Някой ще даде ли мнение за тая кола, заслужава ли си, какво да се гледа, и дали не е надценена? http://www.cars.bg/c1265621 А тази? http://www.cars.bg/c1243025
  2. Ниско ниво на масло = теч, или по-лошото - изгаряне! Доколкото знам, разликата в нивото на маслото, от горна, до долна резка на щеката, е 1 литър!
  3. Здравейте на цялата аудитория! Днес се регистрирах тук, с целта, да почерпя от натрупаният опит тук, с марката мицубиши! Засега, все още карам фолксваген голф4, но честно казано, съм твърде разочарован от тези прехвалени коли! Може навремето да са били голяма работа, но днес не са нищо особено, дори са доста зле, и лежат на някаква стара слава, лично се убедих, за вече 6 години с марката ФВ! В същото време, ми направи силно впечатление едно мицубиши спейс стар, модел 2004 или 2005, не запомних добре, с двигател 1.8, 112 коня, тъй нареченият фейслифт! Ако бях имал възможност, сигурно веднага щях да го купя, но първо трябва да продам голфа, а голф лесно не се продава, той е религия ! Та въпросът ми е - какво ще кажете за точно този модел, хубаво и лошо, ще се радвам да науча всичко, и най-малката подробност може да е от значение!
×
×
  • Създаване...