Премини към съдържание

Pavel Nistorov

Потребител
  • От него общо

    25
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Pavel Nistorov е написал

  1. Благодаря за информацията! Ще потърся и ще пиша как се развиват нещата :mitsu-smiley:
  2. Благодаря ти много колега !!! :drinks:
  3. Откачвах минусовата клема много пъти и пак същото- работи добре 5-6 минути след запалеането и после като загрее малко светва чека. Оравих му и диагностика тия дни с кабел между 1 и 4 пин на буксата. Дава ми грешка 22, 23 и 24 - до колкото разб4ах е датчика за позицията на ангренажа, на скороста и за празния ход. Ще прикача и клипче....
  4. Нямам къде да я закача. От Видин съм и тук никой не работи с японски автомобили :(
  5. Здравейте! Искам да попитам някой дали е имал подобен проблем. Колата е галант 2.0 дизел 98г. Имах малко проблеми с паленето наскоро в минусовите температури. Също и уцелих фалшив дизел и ми се запуши горивния филтър. Няколко дена мъка с паленето иполивах с вода горивния филтър докато не го смених и всичко се оправи, а и долях с хубав дизел от скъпия. Направи ми впечетление, че когато бях със стария филтър и подам газ до към 2500 - 2700 оборота, не и стигаше гориво и ми светкаше чека, отпусках педала и се оправяше карах леко. Но сега паля не свети около 5 минути и светва. Някой имал ли е подонен проблем. Предположения? Блягодаря предварителмо!
  6. Здравейте! Искам да попитам някой ако си сменял горивния филтър на Мицубиши галант 2,0 дизел, как се обезвъздушава напълно системата. При мен май нещо не се получава. Отвъртам болтчето малко и помпам за да подкача докато не излезне само нафта :icon_hmm: :icon_hmm:
  7. Благодаря за бързите мнения :mitsu-smiley:
  8. Здравейте колеги! Искам да попитам за малко съвети относно проблем със скоростите на Галант 2,0 дизел - 1998г. Изчетох доста от форума, но не успявам да си направя някакви изводи. От известно време започнах да имам проблем с 1 скорост- не иска да се включва, трябва буквално да спра за да влезне. Опитах да сложа по дълго лостче на долната помпа на съединителя (така бях я взел, но след това сложих нова помпа с нейното си лостче); и сега реших да опитам със старото - по дългото . Но ефекта бе никакъв. Незная защо, но и 2ра предавка започна да влиза трудно - със сецана от трета към 1ва и после 2ра влиза или когато не може да влезе натискам по рязко спирачка и влиза. На другите скорости също малко прихъркват , но малко. Съединителя отделя долу . Питах на майстор и той ми каза че е от съединителя или от помпите, щото на място всички си влизат и при запален и при угасен двигател.. Маслото съм сменял в скоростната кутия - 75W90 (миналата година, когато я взех). Възможно ли е от маслото . Просто не зная не ми се мисли за синхронизатори .. Благодаря предварително !
  9. Здравейте колеги! Бих искал да попитам дали някой е свалял горен преден носач на Галант 2,0 дизел от 1998. Трудно ли е свалянето? Благодаря предварително.
  10. наистина не губи, аз си го следя редовно
  11. ще ги дам за проверка и ще разпитам за тях
  12. не губи никакъв , нито антифриз нито масло , всичко е на ниво .
  13. Здравейте на всички фенове на Мицубиши !!! Бих искал да споделя и попитам нещо относно моя Галант 2.0 дизел 1998г. От известно време наблюдавам, че при рязко подаване на газ колата пуши черен дим и то доста. Прави голям черен облак не зависимо от това дали е на място или в движение . Днес помолих един колега да погледне от зад докато я форсирах и той ми каза че дори и на място излизало черен дим и с примес на бял. Колата я карам нормално 80 - 90 км. извън градско, с плавно подаване на газ, от време на време 1 път в месеца я изфорсирвам до 160 - 180 на дълаг път. Бях на преглед и нарочно ги попитах как са газовете, казаха ми че малко са над нормата, но след 2 изфорсирвания нямаше проблем. за сега колата ми харчи около 6,5 л/ 100 км. смесено. Незнам дали проблема не идва от дизеловата помпа. Миналия месец се наложи да сменя водна помпа. Сам свалих ангренажния ремък и проверих всички белези поне 50 пъти. Преди да го сваля и да заменя помпата за вода съм въртял и проверявал всички белези как си идват. Сложил съм ремъка по същия начин както пише от ръководството, стъпка по стъпка. Колата е без катализатор . Ако може някакъв съвет от някой дизелджия на Галант . Предварително плагодаря!
  14. Намерих проблема - водната помпа сълзи от нея . Благодаря за мненията
  15. Здравейте на всички. Бих искал да се консултирам и събера малко мнения. От половин година карам Мицубиши Галант 2,0 дизел. Колата е напълно обслужена от и до. Още лятото за белязах, че охладителната течност някак си намалява, но много малко. долях и един път около 100 - 150 грама . Сега когато включвам склиматроника да духа топло през повечето време забелязах, че за около 500 км. пробег изгубих около 0,5 литра антифриз . Също така, когато карам малко по агресивно ми се струва че го губи но не съм сигурен. Понякога, когато запаля и тръгна да карам чувам шум на на преминаващата циркулация на вода като чели и леко капене но незная от къде идва. Никаде не забелязах течове огледах от всякаде без тръбите вътре в купето за парното. Бих бил много благодарен ако ми дадете съвет, за да реша проблема. Поздрави!
  16. Здравейте. Тьрся железни джанти 15 цола за галант . Ако имате предложения пишете.
  17. Аз вече я смених и пак нищо , но ще огледам по-подробно. Благодаря за бьрзия отговор. Ще ми е от полза: ) Отправлено с моего Orange Hi 4G через Tapatalk
  18. Здравейте колеги. Искам да попитам дали знаете как се включва светлината на подлакатника и мястото за чаши сьответно ? Става вьпрос за Galant 2.0 TD 1998. Отправлено с моего Orange Hi 4G через Tapatalk
  19. Когато е затапен или !?! :rolleyes:
  20. Благодаря за хубавите пожелания колега. Между другото имам и още една японска кола и при нея бях виждал въпросния ЕРГ. Мисля, че си безуспорно прав. Аз бях затапвал и там много неща, но нея бях купил с газова уредба и се налагаше, за да държи обороти. :mitsu-smiley:
  21. Благодаря Ви за изчерпателната информация!!! Няма да го пипам , иначе колата си върви доста добре и съм много доволен като цяло. Надявам се, че този ЕРГ няма да окаже голямо влияние върху разхода.
  22. Здравейте на всички !!! Наскоро станах горд собственик на Мицубиши Галант 2.0 Дизел от 1998. Много време мечтаех точно за този модел и най накрая успях да осъществя тази моя мечта. Веднага след като го регистрирах се заех с потдръжката му - масла, филтри, ремъци и т.н. Докато разглеждах двигателния отсег се натъкнах на нещо, което незная точно какво служи, а и е затапено едно маркуче като че ли за вакум и сложена желязна планка на тази част, от където дърпа явно към датчиците по горе. До сега не съм карал никога дизел и не съм много запознат като цяло за някои неща. Ще ви бъда много благодарен ако мога да получа съвет и малко отваряне на очите по някои въпроси... търсих и в нета, но реших да пиша тук, защото мисля че е най-правилното място. Предварително благодаря ! Ето и снимка: http://dox.bg/files/dw?a=7a5f41c8fa
×
×
  • Създаване...