Премини към съдържание

Tstslv

Потребител
  • От него общо

    37
  • Регистрация

  • Беше тук

Интернет контакт

  • AIM
    tstslv

Tstslv's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Тошко, айде да го кажем 16:00, на ОМВ, че ако няма да сме много народ можем и там да се съберем.....пък и ако решим можем да се преместим! С тебе сме се виждали, ще се познаем, но ето тел.-а ми за всеки случай 0898653782. Който желае е добре дошъл :rolleyes:
  2. "Графит" е добре според мен! Лошото е че немога да си подредя деня още, затова определете вие часа, аз ще направя каквото мога за да дойда! Сигурен съм че няма да сме само 3-ма :mitsu-smiley:
  3. Гледам, че двигателят на пловдивската организация( разбирай Shades) не се чува, затова аз ще подхвана инициативата ! Принципно не се събираме често, нито пък по кой знае колко ноарод, но не виждам причина да не променим това ! Аз лично бих идвал всяка седмица, сигурен съм че ако го направим традиция винаги ще има 5-6 човека поне. Предлагам тази неделя да се съберем в някое по-следобедно време и да подърдорим едно хубаво ! Да видим какъв ще е интереса и ще уточним подробностите !
  4. Има и по-лесни начини ;) http://vfaq.com/mods/fogs.html
  5. Ако се спреш на този вариант, съвета ми е да си заделиш 1500 лв настрана за консумативи и вероятни ремонти...отделно за регистрация и документи, застраховки...абе вървят си без да се усетиш парите !
  6. Приятелю, ако имаш път към Пловдив ще можеш да разгледаш и този Еклипс - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=217726 За 5000лв. няма да се разделя с него, но ако събереш повече го имай предвид !
  7. Аз пък съжалявам, че "такава глупост" е способна да те изнерви до такава степен,че да решиш да спамиш. Ако беше дал някакво смислено обяснение както колегата Краско, темата вероятно нямаше да се проточи толкова и да ти "вади очите" ! Сигурен съм, че не съм единствения който не разбира от двигатели колкото теб, но това не е причина да не ми бъде помогнато с мнения и съвети !
  8. Хехе, надявам се поне да съм ви разсмял с незнанието си...то е ясно че не е работа за мене да оправям, ще се обърна към сигурен човек, благодаря Ви че се включихте по темата, ще пиша за развитието на проблема :icon_blush:
  9. Следва поредния ми "ламерски" въпрос :icon_blush: - къде е капака на клапаните ?
  10. Червената точка е мястото на което го намерих, не е от пластмасовия капак на свещите - там всички болтчета са с опция за крастатка, този няма резба за отвертка, капака на ангренажа го гледах - има си 3 болтчета и са различни от този........мислих че най-силния жокер ще е конусовидната форма на болта, защото друг такъв не съм виждал по колата :icon_hmm:
  11. Ей тука една простотийка с моя еклипс, само дето не съм я качил аз - http://www.vbox7.com/play:7a744d4b
  12. Ето снимки на болта и мястото където го намерих (с червената точка) http://www.snimka.bg/album.php?album_id=230283&view=1 Свободни дупки не намерих, но нямам поглед навсякъде без да разкачам чаркове, а предпочитам да не го правя ! Друг вариант също ми се струва възможен - колата дойде на ход от германия и не загуби масло по пътя. Разхода се появи след смяната на ремъци филтри и масло - може би болта е от някъде другаде и "майсторите" които смениха консумативите са го изпуснали или забравили и се е озовал върху колектора ! Мисля да посетя сервиз да не барникам аз и да видим какво ще се окаже...
  13. Мирослав, не съм сигурен че се ориентирам правилно...на 1-вата схема виждаме всмукателните отвори, а на втората изпускателните....ако е така, смятам че може и да са маркираните елементи от първата схема....но не виждам къде трябва да се навият..?
  14. Упс...изложих се с некомпетентност :icon_blush: Разгледах доста внимателно и не намерих свободна дупка по главата, Лео какъв маркуч би могъл да носи такъв болт ?!? И по другия въпрос - щом има гумена шайба, предполагам че е за уплътнение.....аз мислех че колата гори масло, дали няма да се окаже че изтича ..като я запаля би трябвало да избие отнякъде и това да се окаже мястото на болта - логично ли разсъждавам? Утре ще снимам болта с шайбите и къде бяха изпаднали, дано някой се сети къде им е мястото !
  15. Нямам фотоапарат под ръка, пък и няма какво толкова да се снима си мисля......болтчето е дълго 2см с главата и върха му е конусовиден....относно мястото на което го намерих, може би не съм обяснил ясно - писах между мотора и еку-то но под еку имам предвид кутията с надпис ECI multi, а не съм абсолютно сигурен дали това е екуто :icon_blush:
×
×
  • Създаване...