Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Asiola

Потребител
  • От него общо

    22
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Asiola е написал

  1. Asiola

    Емблема за Грандис

    Благодаря, пръчах си от ebay.
  2. Здравейте,може ли някой да ми даде информация,откъде мога да си купя емблема за предния капак на Мицубиши Грандис и евентуална цена?
  3. Аз,лично го прочетох,после им го разпечатих заедно с още 10 страници от мануала,които описват как се прави и им го дадох,но не съм стоял там докато са го правили.Това,което съм писал,са техните обяснения.
  4. Здравейте,проблемът е решен!Оказа се според майстора,че долу при маслената помпа има балансиращ вал,който беше ок.А някъде горе ангренажният ремък върти зъбно колело,което в задната си част има по-малко зъбно колело като предавателното число е 2:1,а задното зъбно колело върти друг балансиращ вал така,че когато завъртиш предното колело на 360 градуса задното колело завърта балансиращия вал на 180градуса.И в двата случая белезите отпред съвпадат,но в моя трябваше да се завърти с един оборот и всичко си дойде на мястото!Благодаря на всички за помощта!
  5. А да знае някой откъде да взема схема как правилно се поставя ремъка,кои белези се гледат....или някой да даде свестен майстор около Несебър или Бургас.
  6. За съжаление ги провериха и се оказа,че белезите са правилни.Дали може да е от тампона отгоре,който се сваля при смяна на ремъците?
  7. Пичове ,смених си ангренажните ремъци и след това почна едни вибрации във волана и в пода на 2000-2500 оборота ходих при майстора не открива нищо и вика тва е.Моля ако имате инфо помагайте
  8. За съжаление въпросният човек каза,че не обслужва такива автомобили.Ако някой може да даде информация за частите по обслужването и да препоръча съотвтно и марка на производителя ще бъда много благодарен,защото не успях да открия нищо във форума.
  9. Благодаря,ще го потърся!
  10. Ами аз съм на Слънчев бряг.Търся най-близкият и естествено кадърен майстор.
  11. Търся сервиз за обслужване на Грандис бензин в Бургаски регион.Посочените 2 телефона,които открих във форума не отговарят.
  12. Asiola

    Въпрос относно бутон

    А на каква позиция трябва да е контактния ключ и какъв ефект трябва да се очаква?
  13. Asiola

    Въпрос относно бутон

    Благодаря,ще звънна непременно!
  14. Asiola

    Въпрос относно бутон

    Дай инфо. за контакт.Утре заминавам за Слънчев Бряг.Там работя и сигурно ще намеря време,когато и на тебе е удобно.
  15. Asiola

    Въпрос относно бутон

    Предполагам,че кабелите и буксата трябва аз да си ги поставя.
  16. Asiola

    Въпрос относно бутон

    Много благодаря!Мислех,че само дизелите имат печки....А дали има вход за аудио понеже на радиото има и функция AUX.
  17. Здравейте,отскоро имам Митсубиши Грандис 2.4 бензин.Автомобила е невероятен но все още свиквам с него!В тази връзка бих искал да попитам каква е ролята на бутона"HEAT" от дясната страна на волана?Благодаря предварително!
  18. Интересното е,че в мобилето цената е 11000,а в карс е 10500.А някакво мнение за това http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11403352967843536&slink=8b3iwc?
  19. Непремено ще погледна и него,вече проведох предварителен разговор със собственика!Цената ще я договаряме.
  20. За съжаление изборът в България се свежда до 5-6 автомобила два от които са лилави,компромис,който ми е много трудно да направя!
  21. Здравейте,колеги!Силно се надявам скоро да стана пълноценен член на този форум,но първо трябва да реализирам една стара мечта,а тя се нарича Грандис.Реших,че няма по-подходящ коледен подарък от него затова моля ако някой има впечатления от този автомобил http://www.cars.bg/c882397 или някой друг да сподели!Също така ,ако мовете да ми препоръчате сервиз в София където могат качествено да диагностицират такъв автомобил за евентуална проверка!Относно цитираният автомобил ми казаха от автокъщата ,че при около 3000об/мин се чувало някъкво пърпорене но според тях била гарнитура и не им се оправяла.Ще съм благодарен за всяко мнение!Бюджетът ми е около 10-11к.В него влиза и газифициране.
×
×
  • Създаване...