Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

ginger

Потребители
  • От него общо

    11
  • Регистрация

  • Беше тук

ginger's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Много ти благодаря, не знаех, че има такава опция. Обаче не помня температурата да е била под +3, сутринта като погледнах си беше +4, но пък за вчера не съм сигурна колко показваше бордовия компютър. Така или иначе се успокоих, мислих да не й е станало нещо на пущината.
  2. Карам такава кола от два месеца. Вчера сутринта за първи път чух едно пиу-пиу в колата (опитвам се да обясня звука), вечерта отново същото пиу-пиу и на сутринта пак. Огледах таблото, да не би да свети нещо - всичко е наред. Струва ми се , че това пиу идва от бордовия компютър. На някой случвало ли се е подобно нещо и какво може да означава?
  3. ginger

    Съединител

    Много ти благодаря за изчерпателната информация. Аз вече свикнах със съединителя, но разбира се, би било по-добре да е по-нисък, коментирахме с един колега, че при по-висок съединител на наклон има опасност да се изнесеш по-бавно. Тоест подаваш газ, но нали и съединителят трябва да се вдигне до определена височина, за да тръгне колата. Браво на DJ-я, толкова хора го гледаха моя и никой не можа да познае, че може и да се регулира.
  4. ginger

    Съединител

    Е, щом го препоръчваш ще се възползвам при първа възможност. Нали знаеш, че ние българите умираме да даваме съвети, та покрай съветите на едни да го сменям, а на други да не го пипам, съвсем се обърках.
  5. ginger

    Съединител

    Е, то ако се стигне до смяна, скъп или евтин, ще трябва да го сменям. По-добре нищо да му няма.
  6. ginger

    Съединител

    Миии...как ще стане тази работа като е саморегулиращ се. Доколкото разбирам не се оправя, а направо се сменя. Всъщност ти любителски или професионално оправяш съединители? )
  7. ginger

    Съединител

    Значи майсторът, който ми сменя филтрите, ремъка и маслото ми каза, че този съединител бил саморегулиращ се и така от гледане не можело да се каже дали е за смяна. Я ми кажи като ти се счупи съединителят имаше ли последици за други части на колата, че нашият шофьор само ме плаши...
  8. ginger

    Space Star 1.3 1999г има ли Abs

    Ако е като моя, година 1999, 1.3, трябва да има. Току що попитах шофьора ни, който по принцип ми хвърля по едно око на колата отвреме-навреме, и той ми каза, че е вдигал капака и ми оглеждал чарковете и има АБС.
  9. Преди 2 седмици изгубих единия тас на Спейс стара, но приятелят ми намери същия в Практикер. Не знам, обаче, дали тасовете ми са оригинални, тъй като на тях няма емблемата на Мицубиши. След като изгубих таса, приятелят ми купи от един железарски магазин едни пластмасови връзчици (не знам как се наричат) и ги прехвърли през тасовете, за да не падат. Връзчиците са като 10-15 сантиметрови пластмасови пръчици.
  10. Здравейте, отскоро имам Мицубиши спейс стар проезведено през октомври 1999 г., 1.3, бензин. Съединителят ми отделя малко високо, не знам дали това е характерно за този вид кола. Някои ми казват, че е за смяна, други, че нищо му няма. Не знам какво да предприема, предвид това, че скоростите сменят нормално, тоест засега няма признаци за проблеми със съединителя.
×
×
  • Създаване...