Премини към съдържание

Ковачев

Потребител
  • От него общо

    24
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

Ковачев беше най-активен на 14 март 2016

Ковачев има най-харесвано съдържание!

Местоживеене

  • Град
    Силистра

Информация за профила

  • Пол
    Не казва

Ковачев's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

-1

Репутация

  1. Вие се шегувате? Кой ви викал? Пинина е от Силистра! "СС" регистрация, помните ли я? Собственичката е от там, аз лично бях от Бургас, но се преместих поради работа в Силистра, не че ви бърка. Вальо? Вие даже на име си говорите, голяма комбина, но в крайна сметка има и други недоволни, не сме само ние? Може би има за какво??? Този Вальо да не ви е адвокат? Да разбирам ли, че след ремонт при вас всички започват да горят повече масло? Ами КОФТИ както казвате!!! Относно историите, те са пълни, отделен въпрос е вие колко клиента имате и с коя още прилича всяка една история!!! От друга страна няма смисъл да се обясняваме тук. Исках само хората да знаят какъв сте... Относно вашия Вальо - може да изтрие темата за да не ви вредим на БИЗНЕСА!!! Не мисля повече да пиша тук, защото няма сми! Хайде, поздрави на всички, всичко хубаво и много късмет!
  2. Не мога да кажа и затова собственика го закара на човек, който разбира с цел да се оправи, ако знаехме, че няма сми, нямаше да се занимаваме... караш така и това е.
  3. Здравейте, колеги! И така, да Ви кажа моето мнение след ремонт при Milen_z. Не съм доволен!!! Цифрата беше три цифрена... Много го хвалят тук... не зная много приятели ли има, които го хвалят за да има клиенти... но... аз не съм доволен. Направи ремонт (до някъде) но явно не е наясно на 100% с тези двигатели GDI, защото не се надържаше да смени повдигачи и клапани за да може да работи както трябва, а не да гори повече масло и да се чува тракане. Машината си остана спъната. Казваше "ако ги сменим може да стане i по лошо" или нещо близко до това!!! Исках да знаете, колеги за да не се набутвате напразно... просто тези двигатели не са България!!! Не бъдете наивни, както моята приятелка с GDI. Всичко хубаво и много късмет на всички!!!
  4. Здравейте! Имам един въпрос към вас колеги: Някой знае ли къде точно се намира номера на "мотора" на Пинин 2003год. 120 к.с. Ако някой може да покаже със снимки ще е най-добре, за да мога директно да покажа. Много благодаря за помоща. Хубав ден на всички!
  5. Както и да е! Всичко хубаво и много здраве на всички! Благодаря!
  6. Никой? И вие ли сте с такава култура?!? Вие разказвате, но погледнете какво ми написаха по-горе или вие сте адвоката му? Или може би един и същ човек?
  7. Г-не кажете къде живеете в Котел да дайда да ви поздравя лично!!! Моля ви не си избивайте комплексите тук!
  8. Вие пък какво искате? Тук сте да се заяждате!!!
  9. Да, чувал съм, че взима повече, но въпроса е да има за какво, както се казва ;) Ами, който работи качествено и на разумни цени ще има още повече клиенти, а от там идва хляба ;) Явно сте доволен. От дроселната клапа при нас не става... Ще видим какво ще стане. Иначе като разход ги дават тези мотори доста икономични, но и то зависи кой кара ;)
  10. Така е! 9,3, 9,4 това разход ли е? иначе извън града какъв разход ти дава и как го определяш? За нестабилните обороти как ти излезе като цена, ако помниш де, че и при нас го има това....
  11. Да разбрах това, но не мислиш ли, че можеше да се искаже по човешки? Вие какво му правихте на вашия пинин? Ако не е тайна разбира се.
  12. Колега и аз да кажа: Егати и отговора, който написахте!!!
  13. Какъв ремонт сте правили вие при него?
×
×
  • Създаване...