Премини към съдържание

Ковачев

Потребител
  • От него общо

    24
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

Всичко което Ковачев е написал

  1. Вие се шегувате? Кой ви викал? Пинина е от Силистра! "СС" регистрация, помните ли я? Собственичката е от там, аз лично бях от Бургас, но се преместих поради работа в Силистра, не че ви бърка. Вальо? Вие даже на име си говорите, голяма комбина, но в крайна сметка има и други недоволни, не сме само ние? Може би има за какво??? Този Вальо да не ви е адвокат? Да разбирам ли, че след ремонт при вас всички започват да горят повече масло? Ами КОФТИ както казвате!!! Относно историите, те са пълни, отделен въпрос е вие колко клиента имате и с коя още прилича всяка една история!!! От друга страна няма смисъл да се обясняваме тук. Исках само хората да знаят какъв сте... Относно вашия Вальо - може да изтрие темата за да не ви вредим на БИЗНЕСА!!! Не мисля повече да пиша тук, защото няма сми! Хайде, поздрави на всички, всичко хубаво и много късмет!
  2. Не мога да кажа и затова собственика го закара на човек, който разбира с цел да се оправи, ако знаехме, че няма сми, нямаше да се занимаваме... караш така и това е.
  3. Здравейте, колеги! И така, да Ви кажа моето мнение след ремонт при Milen_z. Не съм доволен!!! Цифрата беше три цифрена... Много го хвалят тук... не зная много приятели ли има, които го хвалят за да има клиенти... но... аз не съм доволен. Направи ремонт (до някъде) но явно не е наясно на 100% с тези двигатели GDI, защото не се надържаше да смени повдигачи и клапани за да може да работи както трябва, а не да гори повече масло и да се чува тракане. Машината си остана спъната. Казваше "ако ги сменим може да стане i по лошо" или нещо близко до това!!! Исках да знаете, колеги за да не се набутвате напразно... просто тези двигатели не са България!!! Не бъдете наивни, както моята приятелка с GDI. Всичко хубаво и много късмет на всички!!!
  4. Здравейте! Имам един въпрос към вас колеги: Някой знае ли къде точно се намира номера на "мотора" на Пинин 2003год. 120 к.с. Ако някой може да покаже със снимки ще е най-добре, за да мога директно да покажа. Много благодаря за помоща. Хубав ден на всички!
  5. Както и да е! Всичко хубаво и много здраве на всички! Благодаря!
  6. Никой? И вие ли сте с такава култура?!? Вие разказвате, но погледнете какво ми написаха по-горе или вие сте адвоката му? Или може би един и същ човек?
  7. Г-не кажете къде живеете в Котел да дайда да ви поздравя лично!!! Моля ви не си избивайте комплексите тук!
  8. Вие пък какво искате? Тук сте да се заяждате!!!
  9. Да, чувал съм, че взима повече, но въпроса е да има за какво, както се казва ;) Ами, който работи качествено и на разумни цени ще има още повече клиенти, а от там идва хляба ;) Явно сте доволен. От дроселната клапа при нас не става... Ще видим какво ще стане. Иначе като разход ги дават тези мотори доста икономични, но и то зависи кой кара ;)
  10. Така е! 9,3, 9,4 това разход ли е? иначе извън града какъв разход ти дава и как го определяш? За нестабилните обороти как ти излезе като цена, ако помниш де, че и при нас го има това....
  11. Да разбрах това, но не мислиш ли, че можеше да се искаже по човешки? Вие какво му правихте на вашия пинин? Ако не е тайна разбира се.
  12. Колега и аз да кажа: Егати и отговора, който написахте!!!
  13. Какъв ремонт сте правили вие при него?
  14. Здравейте, колеги, специалисти и аматьори като мен. Трябва да правя ремонт на двигателя, има доста нагар в него и не работи добре, разбира се и разхода е голям, като има предвид, че можеш да "подушиш" суровия бензин, който излиза от ауспуха т.е. не може да го изгори. Реших да пиша тук, защото не мога да се реша, а чувам всякакви отзиви за всякакви майстори на мотори GDI от различни градове като Варна, Бургас, София, Пловдив и т.н. Има написано за един майстор от Пловдив - Милен_z: Някой ходил ли е при него или на подобен ремонт като моя? Дайте съвети, споделете как работи, отношението му какво е, разбран ли е или като повечето да не кажа всички гледа да вземе парата, а не да свърши работа? Моля да споделите! Ходихме на много места, всеки казва нещо, всеки иска пара, я за диагностика я за нещо друго и тук 10лв, там 20, там 30, там 50 и едно голямо НИЩО. Всеки са майстори, но на нещо друго.... Писна ми от келеши, глупаци и хора с психически проблеми. Искам да работя с хора, умни хора, които знаят какво правят и им се плаща за кадърно свършена работа.... че един ден, като имаш проблем - няма да се чудиш къде да отидеш, а отиваш там където си доволен и знаеш, че си заслужава..... Надявам се, че ме разбрахте и че се изразих разбираемо!!! ПС: Моля, ако самия Милен прочете това, да не се засяга... просто искам мнение, защото не го познавам, не съм ходил при него, нито някой приятел му се е доверявал. Моля да не се засяга, нищо лошо, нито към вас нито към някой!!!
  15. Благодаря! Явно другите майстори не струват, а някой са много надути! Поздрави на тях! ;)
  16. Благодаря, колега! За цените просто питах да видя колко струва и респективно да си направиш сметка дали си заслужава или не. На Милен писах лично, но не ме отрази, явно е обиден....
  17. Прав сте... затова ръчкайте на бензин и толкова.... нищо вечно няма на този свят!
  18. Съвсем нормално и човешки попитах! Нищо лошо не съм казал! Извинявайте, ако има нещо! Къде в Пловдив Ви се намира сервиза? Може ли да кажете с какво масло е хубаво да се кара този мотор от 2003 година? Благодаря Ви!
  19. Как са цените на Милен_з? Надути ли са или нормални? Къде се намира? Бих се навил да го закарам да видим какво ще стане!!!
  20. Здравей! Може да се газифицира и слагането на газ в Бургас излиза към 2000, 2500лв, но имай предвид, че този мотор няма как да работи само изцяло на газ, а работи променливо т.е. 20% от горивото което вкарва е бензин, а другата част е газ и затова цената на газовото е на такава цена, а не знам колегите защо пишат тук, че струва 5000 - 6000лв, може би става въпрос за друг вид газово.
  21. Здравейте! На скоро купихме един такъв пинин 1,8 GDI 2003 година, опитвам се да намеря метални джанти за този модел, но не откривам никъде. Джантитите са с 5 отвора, като в момента е с 16" алуминиеви, но искаме да сложим метални за каране по поляни, камъни и т.н. е по-добре. Някой знае ли къде може да се намери и колко вървят? От Бургас съм. Добре е да са втора употреба, няма сми от нови.... но като последен вариант и нови ще се вземат. Благодаря Ви! Послепис: Въпросния модел има проблеми с двигателя... след смяната на маслото не работи добре, прекъсва, мени обороти... явно в маслото е имало добавки. Мислим, че е за почистване или нещо друго.... Някой, ако може да каже в Бургас къде има кадърен майстор, който може да свърши работа, ще сме му благодарен! Още веднъж - БЛАГОДАРЯ!
×
×
  • Създаване...