Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

xcm

Потребител
  • От него общо

    105
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от xcm

  1. Да използвам темата на колегата, при мен лек теч на масло има от капака на клапаните в задната част на двигателя, три пъти се опитвам да го оправя и без резултат. .... смених гарнитурата на капака, мазах със силикон и нищо продължава да ми мазни двигателя. Някакви съвети ?

  2. """За гумите се спрях на BF Goodrich A/T - 265/79/r16 и да ви кажа... към момента съм изключително доволен!"""

     

    70, 75 или 80 ..... 79 до сега не съм срещал ..... аз се снабдих с дуратраци 265/75/16, но си чакат реда за смяна, че ми се иска да ги позапазя това лято

  3. и аз нямам индикация за коланите. а относно крушките за таблото процедурата е както ти я описа бисер, иначе в сайта за закопчалката има и крушки, но цената е или 8.09лв или 9.99 за 1.бр.

    Поздрави

  4. държиш ли да е чисто ново? провери коли на части - 100% все някъде ще има ;)

     

    бутона от същото място, аз преди година извадих късмет и си го взех от едно катастрофирало + релето :)

  5. Здравей клолега, при скорост над 90км задължително само заден мост. при сухо и мокро време пак само заден мост, на сняг и лед преден плюс заден мост. другите режими само при екстремни условия ;) успех и много безаварийни километри

  6. И моите 5 стинки потемата. Не съм врачка, но файдата от този референдум ще е =0. След като съберат необходимите подписи, което рано или късно ще стане, ще се проведе референдума. След като не са гласували 50% от тези които имат правото да гласуват въпросите отиват в народното събрание да се дискутират и ..... познайте какво ще стане :)

    Както много други млади хора следящи кариерата на Слави се възхищавах за това което върши, за патриотичните песни, за проблемите които дискутират с Кулеков в предаването му, за това как тръгва от нулата и до къде е стигнал и много други неща .... но , винаги има едно НО след няколко плоско скалъпени предавания с политическа насоченост вече не го гледам и според мен в тази така наречена инициатива отново има нещо гнило... не знам какво точно, но според мен пак има някаква задкулисна игра. По странното в случая е че Слави има 250 000 подписа при положение че има ефирно време за да агитира, а Марешки без реклама и без агитация, за подобни въпроси, е събрал над 300 000 .... изводите си ги правете сами. Поздрави

  7. Благодаря ,много полезна информация. А дали тези екстри могат да се "включат" . Четох някаде , че взимат информация от датчиците на АBS -са .дали не е някакъв компютър , който при мен липсва , защото предполагам , че ел.инсталацията ще е предвидена за това.А как се вади скоростния лост на автомата , защото малкия на раздатката го развих , но другия не можах да го измисля и се отказах. Такива малки крушки наскоро купих от магазин на ЕЛИМЕКС .

     

    съмнявам се да ства, единственото за което се сещам е да се вземат примерно части от морга на джип който е след 2003 и да се добавят някакси .... но лично според мен не си залужава гимнастиката. предполагам шофираш предимно по асвалт и ако си с подходящи гуми за сезона няма да имаш никога проблем. относно скоростния лост при автомата не знам как се сваля, аз съм с ръчни скорости. виж това дали няма да ти помогне : цък

     

    Поздрави

  8. "Имат ли тези джипове ( 2001 г ) ESP и ASR , кога се вкл. и кога се изкл. след като няма бутони по таблото , по обявите постоянно ги пишат , а аз като че ли не ги намирам при мен ??? "

     

    до 2003 нямат - след това имат.

  9. 1) ако става въпрос за закопчалката на горното отделение : цък

    2) И моята НЕ е .

    3) има крушка. вадиш гнездата за чаши чрез издърпване нагоре. там има 2 види за развиване, махат се и двете топки на скоростният лост и на раздатката, след което се маха пластмасата около лостовете. после пак имаш 2 види за развиване и се вади долната част на конзолата където е и пепелника - от там е лесно ;)

    4) и там има крушка. цък тук има снимки как да стигнеш до ключето. само не се сещам как се сменяше точно крушката там. и понеже такива крушки трудно се намират си купувах едни миниатурни с по 2 тънки крачета и ги преправях, използвайки фасунките на изгорелите.

    .....

    7) на гърба на всяка една запалка има малко предпазителче ( аз ги замених с тел :D , знам че не е правилно, но всеки сам си решава), много вероятно от там да е проблема.

    8) и на мен ми е грозен, обаче вече му свикнах :D

    9) стандартният размер е 265/70/R16. в момента карам е едни полулетни с 2-3мм грайфер и не е истина как драпа по снега. проблема ми е спирането, особенно по стръмен наклон. миналата зима изкарах с мишелин латитюд алпин - чисто нови, на два три пъти закъсвах понеже забравях да си включа предния мост :D . с двата моста минавах през 60-70 см преспи ;)

    иначе чакам да се появят от някъде комплект дуратраци и да си преобуя машинката.

     

    Поздрави и много безаварийни

  10. "Според мен -около 900 лв.всичко трябва да си приготвиш да го обслужиш добре..... "

     

    Да допълня колегата, ако е от автокъща сложи и регистрация 500лв, гуми -1000 лв, акумулатор -300лв. и още куп дреболийки ....

     

    Аз моята джипка като я взех достигнах 3500 лв допълнителни разходи, след което спрях да ги следя :)

     

    Поздрави

×
×
  • Създаване...