Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Djodjen

Потребители
  • От него общо

    19
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Burgas

Djodjen's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Djodjen

    Кой къде зарежда?

    Някой има ли актуална информация за цената на бензина в Ямбол и Ст. Загора? Предстои ми пътуване Бургас София и се чудя къде по пътя да заредя.
  2. Да, катастрофа. Трябва да се види от експерт и да се направи оценка, но на пръв поглед май ще я продавам така като е за части...
  3. Може да затворите темата. Вчера помлях колата.
  4. Като цяло колата си работи и върви нормално, не свети някоя лампа по таблото. Значи да си и да не се занимавам излишно...
  5. Здравейе колеги. От известно време взе да се чува бензиновата помпа в резервоара. Звукък е тих като от прахосмукачка(леку бучене) и се чува само когато колата работи на място и е тихо. Това означава ли, че помпата е пред разваляне? Благодаря.
  6. Не съм си взел нормален двгател, защото бензиновото Паджеро 3 се предлга с GDI. Чудя се дали не може да се сложи инжекциона и управляващата електроника от Паджеро 2 3.5, при който горивната смес се впръсква в колекторите. До колот разбирам проблемът газифкацията при GDI идва от невъзможността дюзите да се охлаждат.
  7. Някой знае ли какво представлява тази операция и доколко безкръвна може да бъде? Имам GDI мотор и искам да го превърна в нормален за да го газифицирам.
  8. Поразтърсих се зя филтъра в резервоара и в системата излизат 2 модела. Единият(оригиналният) 200 лв както писа колегата, другият 30 лв. Чудя се защо е тази фрапираща разлика в цената, та това е една елементарна хартия. Като могат да ти вземят 200 лв що да ти вземат 30?
  9. Благодаря за изчепателния отговор.
  10. Здравейте, интересува ме колко горивни филтри има по тази кола, къде са разположени и кои е препоръчително да се сменят при закупуването и. Купих машината преди 5 месеца и скоро забелязах един лек шум като от прахосмукачка, който идва някъде изпод седалките. В сервиза на Мицубиши в Бургас ми казаха, че като цяло всичко е нормално, но ако искам да съм сигурен да си сменя филтъра, който бил в резервоара + някакъв среден, за да не тормозят бензиновата помпа. Казаха стряскащи суми, които ума ми не можа да свърже със смяната на някакви си горивни филтри. Ще съм ви благодарен за споделената информация.
  11. Аз съм от Бургас и карам Паджеро 2002г 3,5 GDI. За съжаление тук не знам за добри майстори на тези мотори и затова ходя в представителството на Митсубиши, където дерат кожи и не мога да кажа, че разбират кой знае колко. Светна ми лампата на мотора и колата взе да прекъсва. В сервиза откриха грешка на бобината на 1 цилиндър и я изчистиха като я размениха с тази на 2-ри. Казаха ако пак светне да ида пак да ми вземат 40 лв за диагностика и да видят дали дава грешка на същата бобина. Попитах ги дали не е от свещите защото предния собственик каза, че не ги е сменял и по мои изчисления това е трябвало да се случи преди 20 000 км. Отхвърлиха категорично проблема да е от свещите. След няколко дена пак ми светна лампата и колата взе да прекъсва и след половин час изгасна и рабитата на мотора се нормализира. Без да се чудя много направо си поръчах свещи Бош и отидох да ми ги сменят. Казаха, че старите били много зле. Вече 2 седмици не ми е светвала лампата и според мен точно от свещите е давало грешка.
  12. Оказа се, че в DVD-то има оригинален диск с карта за Европа и проблема е в дистанционното. Има ли някой около Бургас с такова Паджеро да пробвам с неговото дистанционно дали работи?
  13. Поне някаква карта за Европа няма ли някой, за да я подкарам тази навигация. По никакъв начин не мога за вляза и дори компас да изкара.
×
×
  • Създаване...