Премини към съдържание

slavchev

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което slavchev е написал

  1. slavchev

    Лед светлини.

    Здрaвейте колеги, не съм точно по темaтa, но некa споделя. Искaх през деня дa не включвaм фaрове a сaмо гaбaрити и попaднaх нa товa http://www.avto.bim.bg/CCFL-gabariti-W5W-T10-komplekt-2-broq_pr39729.html Мaлко сa скъпички но светят много силно a и оргaните нa редa до сегa не сa ми прaвили проблем зa товa. Единствено ми се нaложи дa сменя цоклите(от BMW E46 стaвaт идеaлно) с тaкивa зa крушки Т10 . Нaдявaм се дa съм бил полезен.
  2. Колега благодаря за съвета.При мен километража не отчита вярно и един колега ме посъветва да откача клемата(не се получи). Но от оттогава имам точно този проблем с ниските обороти т.е.падат!Веднага щом се прибера и ще направя тази процедура!!!
  3. slavchev

    Нов член на клуба

    Колега "driverbg", не се получи със свалянето на акомулатора(има някаква промяна, но не е това което се надявах).Но другата седмица ако успея ще навестя един майстор по тази част и надявам се да се справи с този проблем.
  4. slavchev

    Нов член на клуба

    Благодаря, колега. Оборотите ги оправих(свалих стъклото на километража и върнах стрелката, сега е ок)Колкото до километража един колега беше написал, че е извадил стрелката от оста и я е преместил, но мен мен ме беше страх да не счупя нещо.Днес ще пробвам да сваля едната клема и да видим какво ще стане(дано и при мен проработи).Дисплея го презапояват и го чакам тези дни да е готов.Благодаря отново за отговора!
  5. slavchev

    Нов член на клуба

    Здрaвейте и от мен. И aз от няколко дни подкaрaх Звездичкa 1.6 бензин 2002г. При мен оборотомерa изобщо не рaботи a километрaжa не отчитa вярно стрелкaтa е нa 30 км a реaлно сa 60км.Колкото до дисплея , почти нищо не се виждa, бъркa цифрите.Съботa или неделя ще го рaзглобя дa отхвърля възможносттa зa хлaбaвa връзкa (дaно е тaкa) и ще споделя кaкво се е случило.
  6. Здравейте колеги, от няколко дни имам Mitsubishi space star 1.6. Благодаря ви за изчерпателната тема и мнения.И аз както повечето нямам оригинално радио , но проблема ми е друг, надписите на дисплея (температура час и др.) не се виждат или са бледи и когато притисна панела с бутоните се появяват и са ясни, та има ли как да е зацапано нещо или слаба връзка.Искам да попитам преди да предприема каквото и да е. Благодаря предварително.
×
×
  • Създаване...