Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Katerini

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Русе

Katerini's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. може също да се погледне и Хонда Джаз. Аз наскоро я проучвах във връзка с покупка на такава кола от мой приятел. Направо бях очарован осовенно от модела 1,4 Екслузив след 2008 г. За жалосост са рядко срещани. А колко екстри има не е истина.

  2. Пичове, някой да е запознат с това творение на корейското автомобилостроене Деу Еванда http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11381833441037463&f1=details&slink=5omamo знам, че не Мицку, просто ми е интересно що за кола това и дали някой е виждал, карал, притежавал такъв автомобил.
  3. Предполагам за тази стама въпрос ? http://www.cars.bg/c598234
  4. Така сега се върнахме от огледа на въпросният автомобил, като цяло не е зле,външения вид е задоволителен, добра ходова част за а-л на 160к / истински гарантирано и проверено, купен от Бг и каран тук /, приличен салон,нови зимни гуми но захабен - занемарен, но иначе здрав. Негативните страни, първо колата по обява беше с лети джанти 15 цола, а в действителност дойде със стоманени 14 цолови тенекета / продавача продал летите джанти /, на таблото светеше чека на мотора заради газота уредба /обикновена АГУ / - поправимо със около 100лв, обортомера не работеше, продавача обясни, че колата е стояла от октомври в гараж без акомулатор и възможно да се е ошашкал - нямам идея / вие евентуално ще ми кажете защо /, другото, което не ми хареса е, като я вдигнахме на подемника долу бронята беше счупена и липсваше парче от нея и в десния край бронята беше хваната с болт да я държи - евентуален удар с нещо.... Цената на колата е 6000лв, което е доста и за тази цена трябваше наистина да е перфектна, но уви, мъжът ми му каза, че повече от 4800лв в това състояние няма да му даде и го остави замислен Ами другарчета това за сега и търсенето продължава, аз продъжавам да си следя темата и да коментираме.... Хубав ден на всички ! пп. Честит празник на празнуващите днешните празници, нека вино и любов се лее и да не забравите днес да уважите половинките си подобаващо........ :icon_love:
  5. Живот и здраве, утре ще гледам такъв с 1.6/2005г. и, ако всичко е ок се "хвърлям в боя".... по-точно мъжът ми ще ми го стопанисва, а нали знаете мъж на жена не отказва
  6. Колега, Благодаря ти за обстойният отговор! Моторизацията към която към се насочила е 1.6/98кс. / 1.6 мотора нали не е ГДИ/ В момента карам и поддържам фокусник 1.6/101кс. от който съм много доволна, за времето през което го карам, но просто ми трябва по-голяма кола с по-голям багажник и евентуално по-евтина поддръжка и за това се налага да го сменя, та мисълта ми е, евентуално такава "звездичка" били ми натежала на семейният бюджет спрямо фокуса?
  7. Здравейте приятели, решила съм да си купя въпросният модел, но приятели ме наплашиха, че поддръжката на този автомобил била доста "солена" и в частност окачването. Казаха ми, че цената на заденият амортисьор е около 300лв, вярно ли е това? Бихте ли сподели цените на частите които сте сменяли по вашите "звездички". Благодаря Ви предварително !
×
×
  • Създаване...