Премини към съдържание

zvengo

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Пловдив

Информация за профила

  • Пол
    Мъж

zvengo's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Името на града е поправено, съжалявам за което. Ще покарам така и ако вземе да "буксува" ще го сменя, заедно с маслото на скоростите. Благодаря за мнението.
  2. Здравейте, искам да разбера какво се случва със съединителя ми. Колата е Спейс Стар 1.3 2000г. По принцип отлепя горе и искам да знам регулира ли се по някакъв начин или си е заминал. До колкото знам скоростите и съединителя са на Рено и смяната му излиза около 500 лв. Другото което ме дразни е някакво свирене отпускам съединителя по-рязко. Казаха ми ,че може да е някакъв тампон, а не от съединителя. Ще съм благодарен, ако някой, който се е сблъсквал с този проблем, сподели мнение. Извинявам се предварително ако темата е има и някъде другаде. Поздрави.
  3. Така няма ли да пръска и отпред и отзад? Имам същия проблем, само че при мен не работи задната пръскачка.
  4. Колега, ако ми сложат така бутилката ще ги осъдя! Това е нечовешко ,с газта шега не бива. Проблема е,че не искам да затварям пространството между задните седалки и багажника. Идеята на Светослав Гечев е добра, само малко ме притеснява допълнителната конструкция от железа, не ми стои естетически добре. Не бих се наел сам да си е слагам. Благодаря за съветите, другата седмица ще ходя да ми слагат ГИ и ще меря, където ми се стори най-удобно. Със здраве
  5. Явно е изгоряло, това да му е кусура, ще се примиря за сега Благодаря за бързите отговори, мисля да си сложа газовата бутилка на мястото на резервната гума и като стане, ще се похваля А дали е проблем да сложа летни гуми 185/65/14 , защото я дават на 175/65/14 ? Мисля ,че ще е по-стабилна.
  6. Здравейте, Колеги. От скоро съм горд собственик на Mitsubishi Space Star 1.3 GLX, 2000 година. Искам да споделя впечатленията си и да задам няколко въпроса, на които не успях да намеря отговор. Модела ме грабна още като го видях, широк отвътре, удобни седалки, възможност за товарене на много багаж и не на последно място - ниски разходи (данък и гориво). Взех го с гуми 175/65/R14 и мисля летните да ги взема малко по-шиироки - 185/65/14. Мисля, че няма да е проблем. Смятам другата седмица да сложа и газов инжекцион. 1 - Въпроса ми е - Къде е най-удачно да сложа бутилката? 2 - Дали като е на газ ще ми показва разхода на дисплея? 3 - Бутоните за халогените и стоповете за мъгла не светят. Дали на всички е така или има нещо друго?(Свалих бутончето, но не видях крушка) 4 - Пръскачката за задното стъкло не работи. Дали са две отделни моторчета, или има нещо друго?(на предното стъкло работи и се чува, маркуча не е запушен) Благодаря предварително и се извинявам, ако спамя
×
×
  • Създаване...