Премини към съдържание

rocco barocco

Потребител
  • От него общо

    46
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което rocco barocco е написал

  1. 20:30 в Скай Сити, но предлагам да се изчакаме на паркинга за да се съберем всички диамантчета на едно място и да се порадваме на хубавата гледка :icon_clap:
  2. Другите могат само да ги гледат, без да пипат P.S. съжалявам за спама към темата
  3. И аз съм по-склонен да я оставя да нощува, че немога да търпя друг да ми пипа мицката :icon_box:
  4. Е само 1 месец :rolleyes: бях без книжка....И то не за нещо друго а за превишена скорост :plane:
  5. Усещам че колите ще ги зарежем на паркинга за през ноща :drinks: ...
  6. И аз мисля че Sky City по-добър вариант :icon_hmm:
  7. И аз мога да дойда, само кажете къде и от колко часа. :good:
  8. rocco barocco

    Съединител

    Колеги да се похваля, вече нямам проблем със съединителя, както Пламен предполагаше проблема се оказаха помпите на съединителя.
  9. rocco barocco

    Съединител

    Да мина утре вечер да я видиш ,имаш ли време?
  10. Здравейте колеги, от няколко дена съединителя ми се държи странно, отделя много ниско. Погледанах маслото, изглежадеше добре. Потърсих из архива но не срещнах подобен проблем. Ще съм благодарен ако някой ме оринетира какъв може да е проблема,дали иска регулиране или помпата е за ремонт.
  11. Може би това е хита този сезон по руските плажове, вместо скутер си наемаш подводница :icon_clap: . Това ще да е идея на някой нахдочив бизнесмен ....
  12. rocco barocco

    Хайде и аз в кюпа

    Не съм чувал за 1.8 ГДИ 116 коня, доколкото знам са по 125 кончета :icon_hmm:
  13. Според мен :mitsu-smiley: покриват един клас, в който досега не бяха стъпвали .Трябва да предлагат коли за всеки вкус... :icon_clap: . Но каквото и да направят не се съмнявам че ще е качествено...
  14. rocco barocco

    Ламбда Сонда

    Зареждам само в Лукойл и в краен случай ОМВ.
  15. И аз да се включа, и на мен ми се размина Сивик'а :mitsu-smiley: :first:
  16. rocco barocco

    Ламбда Сонда

    Есента веднъж ми я почисти , и там имаше доста нагар
  17. rocco barocco

    Ламбда Сонда

    Да споделя и аз, вчера минах през Пловдив и се видяхме с Милен, след диагностика, Милен каза че е или натрупан нагар в Колекторните тръби или запушен Катализатор. Тази сутрин смених катализатора,който беше доста задръстен, с резонатор. Усеща се разлика в мощността, възвърна се донякъде, но не изцяло :icon_hmm: . При пръва възножност ще отида да ми изчистят и колекторните тръби... После ще споделя пак :icon_bye:
  18. rocco barocco

    Ламбда Сонда

    :good: Живот и здраве другата седмица ще се видим.
  19. rocco barocco

    Ламбда Сонда

    С Милен се чух още миналия ден, той и друг път ми е помагал, лошото е че едва другата седмица ще мога да отскоча до там, и затова исках да събера малко информация около "симптомите" :rolleyes: . Свещите ги смених преди 6 месеца, но лули не съм сменял, а дросела ми го почисти Милен преди 8-9 месеца някъде. Благодаря за бързите и изчерпателни коментари :icon_clap:
  20. rocco barocco

    Ламбда Сонда

    Сега поразпитах за Ламбда-Сондата и ми съобщиха цена 355 лв без ДДС :icon_doh: Дано да не е там проблема :icon_hmm:
  21. Здравейте Колеги, въпроса ми е следния...Колко Ламбда сонди има Каризма 1.8ГДИ 98г. (една или две) и съответено дали ще имам проблеми след смяна на Катализатора с Резонатор? От известно време усещам че колата намали мощността и увеличи разхода, и съмненията ми са отностно запушването на Катализатора. Колата е на около 148 000 км. Разрових се в архива но не намерих задоволителни отговори по тази тема. Обадих се на няколко сервиза за да видим резултати от газ анализатор,но се оказа че или нямат или не работи. :help:
  22. И аз тъкмо се чудех къде да ида, ще взема да ги посетя :icon_thumbup:
  23. :icon_dance: Колеги здравейте, да се похваля, че вече ми работи дясното ел.стъкло :icon_clap: , проблема се оказа че е само бутончето. Странното е че вчера кото го пробвах след като го опрвах не раегира. Тази сутрин реших да го пробвам и се случи :icon_rock: стъколъто тръгна , и сега съм отново щастлив
  24. Колеги днес си разглобих дясното копче, след замерване с мултицет установихме (с един колега) , че едната комбинация не действа, повдигнахме с някаква лепенка (дебала около 1мм) пластамасовите П-профилчета и сега прави добър контакт, но стъклото все още не ще да се движи,довечера ще погледна моторчето и жилото и ще споделя... Поздрави
  25. Ето една снимка на моята красавица :icon_dance:
×
×
  • Създаване...