Премини към съдържание

Wu-Tang

Потребител
  • От него общо

    23
  • Регистрация

  • Беше тук

За Wu-Tang

  • Рожден ден 3 септември

Местоживеене

  • Град
    Берлин

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://mitsubishibg.com/
  • Skype
    на лични

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Space Star, 1.8 GDI, [DG0], 87 Kw/117 к.с., Г.П.: 17.12.98;
  • Интереси
    Коли, Hard-Теchnо и Ableton

Посетили профила

297 посетили

Wu-Tang's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година
  • Начален Разговор
  • Първа Публикация

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Блъснаха ме! :( Онзи се призна за виновен!

    1. Покажи предишен коментар  1 още
    2. Wu-Tang

      Wu-Tang

      Променя това, че няма да ми вземат книжката до живот! Все пак живея в Германия, а тук дисциплината е доста по-сериозна! Също така, още, променя това, че неговата застраховка ще изплати всичко, а аз няма да дам дори цент от мен! И това, че догодина застраховката ми "Гражданска отговорност" ще падне, а няма да се увеличи (в случай, че аз бях виновният...)

    3. Светльо Ангелов

      Светльо Ангелов

      А да вярно. Ти живееш в нормална страна. :) Тук всичко е наопаки. Не знам дали някога ще се доближим поне малко до Германия.

    4. Wu-Tang

      Wu-Tang

      Много се надявам! Но, лично според мен, докато корупцията е в ниските стапала на системата - няма да е скоро! :)

  2. Wu-Tang

    Къде е компютъра?

    Напротив! Не се "перча" на никой! Аз съм тук за да се уча и разглеждам, вече споделения :mitsu-smiley: опит!!! Питането ми беше как да разбера, ако нещо не е наред с моята, явно, стара кола, - без да светят лампи и без да ходя в сервиза на :mitsu-smiley: !! Там като отида е ясно, че ще ми кажат всичко, все пак е Немско представителство + сервиз, дори е само в нашия квартал, а има във всеки... Също мога да отида в сервизите на ADAC - имат страхотни техники! Но т'ва е др. тема... Стигне ли се до сервиза - лошо... Въпроса беше да видя к'во не е наред, защото определено нещо не е наред, вече , с нормалната работа на двигателя и да се опитам да предотвратя евентуалната скорошна визитация при :mitsu-smiley: Моторс! Кой знае колко млад не съм!... И все пак и ние младите сме хора, и се учим също, докато сме живи! Да Ви се извиня, нещо, ако...тако'а, нали!?, че и аз по някакъв начин мисля за колата си... "ха-ха-ха" Благодаря за сайта за Carman! Поздрави от Швабия!!
  3. Оо, ще помогне и още как Вече ми помогна... :drinks:
  4. Wu-Tang

    Къде е компютъра?

    ПС.: Пропуснах да конкретизирам, че след като започне да използва по-високите обороти си махам краката и от газта и от амбреажа, а оборотите си остават високи и след това напра'о амбреаж и 2ра, защото вече оборотите са високи за първа предавка...
  5. Wu-Tang

    Къде е компютъра?

    1во - Благодаря за смекчния Ви, вече тон! ;) 2ро - Да, прав сте, за частта с програмирането... и 3то - Именно т'ва е идеята, как да стане вън от сервиз, че в Берлин - обикновените сервизи са скъпи, к'во остава за сервиз на :mitsu-smiley: Моторс, рийш ли... А в сервиз на българин, (извън България) не ми се ходи ;) 'Ма то се е видяло, че тъй ще си я карам за сега, като се прибирам надолу - ще видим! :icon_doh: Благодаря и лек ден!
  6. Wu-Tang

    Къде е компютъра?

    Няма сериозни проблеми, но от време на време, като спра на светофар...и после като светне зелено, като реша да тръгвам (амбреаж+1ва) изведнъж започва да използва много обороти, та чак някой път тръгвам на 2ра! И проблема определено, не е от мен! Случи се и при друг човек, шофиращ колата ми. Не се слува постоянно, нито пък е периодично! В същото време колата вече е загряла. Разбирам, за когато е студена, сутрин - двойни обороти, да!, ама т'ва... И все пак още не ми е станало голям повод за притеснение! А за лампите - още като дам на контакт, грейва всичко! Знам, защото преди да си купя моята звездичка, към един месец шофирах чужда...и се влюбих. Мисълта ми е, че познавам лампите и всички са на място и работещи! Благодаря! :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley:
  7. Wu-Tang

    Къде е компютъра?

    Благодаря много! Ще следя състоянието на компютъра. В моя случай си мисля, че има грешки без да сигнализират лампи за това... :rulez:
  8. Wu-Tang

    Къде е компютъра?

    Колега, допада ми по-острото ти отношение "ха-ха-ха" ;) Прочети по-нагоре темата и ще разбереш, че така или иначе не успяхме да го закачим с :mitsu-smiley: , а с други марки и по-нови електроники! За останалото ще кажа само, че вярвам повече на очите си... А ако разбираш достатъчно от платки, ел. схеми и системи и даже повърхностно от компютри - можеш да направиш колата си и с Windows 8 дори... :icon_hmm: На мен въпроса ми беше как да пропусна сервиза и да диагностицирам състоянието на компютъра в моята, явно, стара звездичка! И ако има грешки, без да светят лампи по таблото - как да ги изчистя/премахна! Благодаря! :drive:
  9. Wu-Tang

    Зимни гуми

    :icon_thumbup: Колко ти "легна" за всичко, колега? Просто ориентировъчно..., че моята звезда още е по "чехли"! :D :icon_doh:
  10. Wu-Tang

    Къде е компютъра?

    А за изчистване, след проверката??
  11. Wu-Tang

    Къде е компютъра?

    Както казах и по-горе - много е важно с какво приложение/програма ще усвоите и коригирате данните от OBD2 [естествено зависи и от колата, с която го свързвате (по-новите отварят и други опции в програмата)]! В нашият случай, казах, че приложението/програмата бе лицензно закупена...
  12. Wu-Tang

    Къде е компютъра?

    Предполагам - да! Съответства на дясната букса. Обаче в другия край на кабела какво ще включим за диагностициращо устройство? OBD2 - не става за :mitsu-smiley: Звездичка с ECU по-старо от 2002/3-а. . .
  13. Wu-Tang

    Къде е компютъра?

    В случая, адаптера предава информацията, чрез Bluetooth на приложение към телефон с ОС от Android! Много е важно какво приложение имате и как го използвате! В нашият случай, приложението и лицензо закупено и действа доста добре! Чисти грешки, настройва обороти на празен ход в различни режими и според сезони, дори имаше опция и според вида път... Колко конски сили използжваш във всеки един момент. Ако има губеща се сила - къде отива? Как усвоява горивото! И още какво ли не...
×
×
  • Създаване...