Премини към съдържание

Georgi Angelov

Потребители
  • От него общо

    11
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Georgi Angelov е написал

  1. Здравейте! Имам няколко въпроса.Моето(а може би и другите табла на галантите до 99г)Свети много слабо,през деня все едно е изгасено,а през вечерта свети с доста неприятна за мен светлина(обикновенна)Чудя се дали,ако сменя големите крушки който отговарят за подсветките на измервателните уреди ще се получи добър ефект.Примерно с LED крушки със зелена или друга светлина?Също така мисля,че много от крушките по таблото са ми изгоряли(бутоните на климатроника,бутоните за халогените и на задния фар за мъгла и др.)Дали някой би могъл да направи една снимка вечерно време да видя кое трябва и кое не трябва да свети,найстина бих бил много благодарен.Също така не знам само при мен ли се получава този неприятен ефект...Вечерно време се забелязва когато съм спрял колата на свободна и подам газ примерно до 3000-4000 оборота и подсветката на таблото си променя малко яркоста.Също така направено е като пусна габарити или фарове да ми намалят подсветките навсякъде включително и да радиото което работи перфектно дори без вдигната антена,а като пусна габати или фарове и започва яко да пращи,вдигам антената,но пак има леки смущения,това нормално ли е?Някой ако си е правил подобрения по подсветките,ще се радвам да сподели какви крушки е използвал и разбира се,ако може да видим 1-2 снимки за постигнатия резултат.Виждам,че някой хора за си направили таблата оптитронни или плазмени,но не бих вложил толкова много пари при положение,че имам по наложителни неща за правене по Галанта.
  2. Ето какво ми отговориха за частите "лагера е 39лв. имам го. за втора синхр. е 139 и за 3та е 55лв. те са на доставка за 10тина дена" Мисля,че офертата е повече от добра.Но незнам кой сервиз ще ме чака 10 дена,а пък да купя частите предварително,пак не е вариянт.Какво ще кажете?
  3. Много съм ти благодарен за помоща :good:
  4. Питах и в друг сервиз и казаха,че по-принцип като се отвори кутията задължително се сменят лагери.В официялният сервиз казаха,(след като аз покарах колата),че може да има разхлабени жила,но пак не се ангажираха да оправят проблема. dreadx всички скорости влизат... Проблема е следният,когато превключвам от 2-ра на 3-та над 1800 оборота се чува едно като прехъркване и се усеща леко прищакване(хруптене) на слаби тласъци,когато вкарвам 3-та под 1800оборота хъркането го няма или е по-слабо,само се усеща прищакването(хруптене).2-ра скорост влиза малко трудно в сравнение с другите.Най-добре се сменят когато изчакам оборотите да паднат до 900,но дори тогава пак влизат с леко хруптене,а и подобен тип каране ще разкаже играта на съединителя,а с това хъркане е пределно ясно,че предавките не се сменят адекватно,звука от хъркането е същия когато се опитаме да сменяме скорости в НЕнатиснат до долу съединител Не разбирам пак защо ме съветвате да я оставя така.Примерно вчера карам си аз на втора и съм дигнал на3000-4000 оборота и искам да вкарам 3-та и се чува едно хърррррр представям си какъв ще е звука ако вкарам3-та на 5 или 6 хиляди оборота. :help: Някой може ли да ме ориентира каде в Стара Загора може да закарам колата да я погледнат
  5. Кутията не издава шумове,има проблем с превключването на споменатите скорости,как тази добавка ще оправи проблема?Все имам надежди,че като покарам малко с новото масло,проблема ще изчезна,ама надали... :(
  6. Ако я карам така дали няма да се обадят и други неща,това изхъркване не ми звучи много безвредно,Наистина искам да го оправя този проблем,защото много ме дразни.Искам да си карам колата нормално,не да се мъча да прая чакмаци всеки път когато трябва да вкарам 2-ра или 3-та,тва ме вбесява и някой ден лоста ще ми остане у ръцете :throw:
  7. Да,първа скорост си е добре,просто исках да дам подробно обяснение за всички скорости.При положение,че 1-ва,4-та,5-та и задна скорост са добре,може ли да се изключи като вариянт проблем със съединителя?
  8. Здравей,Карал съм около 10 различни автомобила и имам 5години стаж като шофъор,просто няма как да са прави хората от сервиза и няма как да ме убедят,че трябва да се задържа съединителя 2-3 секунди"защото това не бил спортен автомобил".По равен път ще го задържа,ама ако съм по един баир на 2-ра и искам да вкарам 3-та.....за 3 секунди изчакване скороста ще си стане пак за 2-ра :D За съединитела си прав,може и от него нещо да е,ама определено има проблем някаде :( Иначе маслото казаха,че са го сменили със Castrol Syntrans Transaxle 75W-90 Благодаря,че се включи с мнение,а относно гумите,това за всички сезони ли важи
  9. Здравейте,Наскоро си взех Мицубиши Галант 2.0 бензин 136к.с.-GLS. Направих му цялостно обслужване,но остана един много досаден пробем който ме вбесява и прави шофирането в града крайно неприятно. Изчетох доста теми и предполагам,че са синхронизатори,но тъй като темите които четох са доста стари реших да пусна нова.Проблема е следният когато превключвам от 2-ра на 3-та над 1800 оборота се чува едно като прехъркване и се усеща леко прищакване(хруптене) на слаби тласъци,когато вкарвам 3-та под 1800оборота хъркането го няма,само се усеща прищакването(хруптене).2-ра скорост влиза малко трудно в сравнение с другите,а за да мина от 2-ра на 1-ва трябва да спра или да се движа много много бавно,но така влиза трудно когато съм в движение,иначе на място си влиза супер.4-та и 5-та скорост са ми любимите :D защото влизат супер готино.Та закарах колата в официялен сервиз на Митсубиши и там ме изкараха,че съм некадърен шофъор,Скоростната кутия била перфектна,даже покарахме малко с майстора като той ми демонстрира как се "шофира"Съединителя трябвало да се задържи 1-2 че и 3 секунди за да се успокоят валовете"естествено при него не хъркаше защото за 2 секунди натиснат съединител оборотите падат на 900.Както и да е премълчах си...казаха,че кутията няма никакви шумове и ми препоръчаха смяна на масло 32лв/1лв....сменихме цялото мясло 2200мл в ск,кутия.Естествено проблема си остана.В сервиза ми казаха,че ако я отворят ,всичко щяло да ми излезе около 2500лв при което ме отказаха тотално да се занимавам с тях.Ще съм ви много благодарен за всеки съвет отностно това какъв може да е проблема както и цени на евентуално повредени части+сваляне и качане на кутията.Също така искам да попитам на колко атмосфери си държите гумите на галантите моя го правя 2,1 на всички гуми 15-ки.
  10. Здравей! Първо благодаря за бързия отговор,Не съм очаквал толкова подробно разяснение.Тъй като автомобила е много рядък и даже някой хора незнаят,че съществува.Проблема с таблото мога да го оправя много лесно,предполагам и въздушния не е проблем.Но разхода ми се струва,че ще ми дойде малко на нагорнище.Видях из разни сайтове за технически данни на този модел разход градско,12.малко ми се стори странно,но все пак... Можеш ли да ми дадеш едно сравнение за поддръжката,...примерно като на бмв 530д 193к.с или по-скъпа.Или ако може да ме ориентираш към някакъв каталог с части и цени онлайн. Благодаря ти предварително!
  11. Здравейте,нов съм във форума.Харесал съм си един автомобил,но незнам нищо за него,а информацията е много оскъдна.Става въпрос за Mitsubishi Eclipse GT 3.0 2002г Като този от обявата http://nfs.mobile.bg...000&f1=detailss Кажете нещо за този автомобил,главно ме интересуват цени на части,поддържка,слаби места,разход.и всичко полезно за което се сетите
×
×
  • Създаване...