Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

NOEMPTY

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което NOEMPTY е написал

  1. Купувам оригинално радио (с касета ) за Space star 2001г.( може би го има и на други модели ), което е на модела с навигация и цветен екран.
  2. Да кажа, че все още търся радио с навигация.
  3. Здравейте, Търся си копчета, може би с панела, за ел. стъклата на двете предни врати. Колата е Space Star 1.3, 2001г. Благодаря за отделеното време!
  4. Здравейте, Търся да купя оригинално радио с навигация за Space Star. С моята може би има някакъв проблем, за който вече бях писал преди във форума. За съжаление не попадам на техник в Добрич, който да може да разбере причината за отказа да работи. Ще съм благодарен дори ако някой колега, който има същата, може да предостави за тест или да закачи моята на неговата кола. Имам впредвид да се разберем кой от къде е и кога би могло да се засечем. модела на радиото
  5. Значи нормалната процедура. Благодаря
  6. Здравейте, колеги! Някой знае ли дали при смяна на скъсана шпилка (колесен болт) на предно колело трябва да се маха и главината? Въпросът е дали има място да се постави шпилката? Предполагам, че може, но днес ми казаха, че при някои Хюндай модели не може да се напъха отзад шпилката и се налага сваляне на главина. И втори въпрос - Има ли разлика между размера на шпилките за предни и задни? Колата е Space Star 1.3, 82hp Благодаря предварително!
  7. Здравейте, колеги! Колата е Space Star 1.3 /82к.с/ с фабричната навигационна система с радио/CD. Както си работи и в един момент спира. След някакво време избибква и пак тръгва. Пробвах и при покой /паркирана/ за да избргна евентуално друсане дали ще се получи - уви, да. Когато спре ми изгасва и осветлението на климатика и конзолата. В момента съм свалил "радиото", защото забелязах, че при изваден ключ се задейства механиката на самото радио от време на време. Ясно е, че единия вариянт е да захраня радиото отделно от акумулатора, за да проверя дали ще прекъсне пак. Но бих искал да попитам дали спирането на осветлението на ц. конзола ви навежда на друго? Благодаря предварително.
  8. Здравейте, колеги! Имам едно питане за Mitsubishi Lancer 1.3 GLXi (75к.с.), 99г. Ровех се на много места, включително и из форума, но за съжаление не успявам да разбера дали тази кола има ABS. Може ли някой, който е запознат с конкретната модификация да драсне какво има тая кола като някакви екстри ( ел. стъкла, възглавници, ел. огледала,... ) П.С. Запознах се с техническите параметри, затова не питам за тях. Благодаря и поздрави!
  9. Здравейте, Търсим си Спейс Стар 1.3 или 1.6, след 2000 година с климатик. Може и да е с монтиран ГИ. Ако случайно някой колега продава своето ванче или има информация за предлагано такова някъде, ще се радвам да ми пише. Благодаря предварително. Надявам се наистина скоро да се присъединим в отбора.
  10. Здравейте, колеги! Повече от месец си търсим Митсубиши Спейс Стар, но все не случвам на някое, което да ми хареса. В момента гледам едно тъмно синьо със софийска регистрация (частно лице в кв. Хаджи Димитър ) и бих искал да попитам дали някой от вас знае нещо за него. Дясна, предна врата/ калник е огъната малко (доколкото виждам на снимката). Гледам още едно в Монтана, но цената малко ме притеснява. По-евтина е. Проблемът е, че съм от другия край на БГ, а вече се разходих няколко пъти насам-натам. Ще съм благодарен на някой съвет или информация!
  11. Благодаря, колега! Малко по-рано днес го разбрах. За съжаление явно вана, който гледах няма и ABS, а и без това страдаше от някои вътрешни/външни забележки. Поздрави
  12. Здравейте, колеги. Наистина се надявам скоро да взема вече един Спейс Стар. Гледах няколко вече, но на последният видян ван ми се струва, че нямаше някакви успоредни тръбички (около 6 броя мисля), които са от ляво на двигателя ( гледан отпред). За съжаление нямам снимка на тази кола, но така ми се е запечатало в ума. Може ли някой да каже за какво са тръбичките и защо евентуално някои нямат? Извинявам се, но не разбирам от коли. двигател: 1.3 / 1999г.
×
×
  • Създаване...