Премини към съдържание

rzm

Потребители
  • От него общо

    15
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

rzm's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Една Година
  • Първа Седмица

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. rzm

    Резервна гума или кит

    Ясно, благодаря за пояснението. Ще трябва да премеря тогава
  2. rzm

    Резервна гума или кит

    Размера няма ли значение?
  3. rzm

    Резервна гума или кит

    Извинявам се, трябваше да поясня, че летните ми джанти са 17-ки.
  4. Здравейте колеги. Предполагам много от вас са се сблъсквали със същия проблем - тороидална газова бутилка и как се решава въпроса с резервната гума? Дали да се вземе резервна, тип патерица или кит с компресор и пяна? Ако е патерица - откъде да си набавя с 4 болта? Ако е кит - върши ли изобщо работа? Като цяло карам 99% градско, но лятото си е отпускарски сезон и навъртам доста километраж извънградско. Ще съм благодарен за мнения. PS: карам галант 2002 година
  5. rzm

    Газов инжекцион на Галант

    Според вас кое е по-добрият вариант - торидална (на мястото на резервната гума) или нормална газова бутилка? Става въпрос за седан а не комби. Ако е торидална, предполагам трябва да си взема от временните гуми, които заемат по-малко място в багажника.
  6. rzm

    Газов инжекцион на Галант

    Намерих, няма нужда!
  7. rzm

    Газов инжекцион на Галант

    Колеги, някой да има актуален телефон на Иво Ленков (каравелгаз)? Обаждам се на 0888 450 501, който е даден в сайта, но не е валиден.
  8. rzm

    Измерване на разход

    Благодаря ви много колеги. Искам и друго да питам, не знам дали е за тази тема, но все пак. За първи път карам автоматик. Все още ми е малко странен kickdown-a. Дайте малко съвети как да извлека максимума от него - трябва ли да забавя малко преди това, да натисна рязко и да задържа или как точно? Благодаря предварително.
  9. rzm

    Измерване на разход

    Благодаря колега!
  10. rzm

    Измерване на разход

    Явно нарочно не са сложили такава опция, за да не се плаша от разхода :D Kолата е 2002 година, 2.5 V6, AT, elegance изпълнение. Странно ми се стори, че са наблъскали копчета за всичко - багажник, резервоар и т.н. Беше забавно като отидох първия път на бензиностанцията и се чудя как да отворя капачката :D Иначе колата е 6!
  11. Здравейте колеги. От скоро съм собственик на Мицубиши Галант. За първи път карам японска кола и все още ми е малко странна. Опитвам се да намеря, откъде може да се измерва среден/моментен разход по компютър, но така и не успявам. Някой може ли да ме светне по въпроса?
  12. rzm

    Газов инжекцион на Галант

    Благодаря колега, това само утвърждава мнението ми за каравелгаз. Явно там ще газифицирам.
  13. rzm

    Газов инжекцион на Галант

    Здравейте колеги, От скоро съм горд собственик на мицубиши галант 2.5 v6 автоматик. Ще му се порадвам няколко месеца на бензин, но поради центата на горивата мисля да сложа газов инжекцион. Бихте ли ме посъветвали къде бих могъл да отида. Искам да е наистина качествен монтаж. Четох из форума за каравелгаз, бихте ли ми казали дали наистина са добри, какви инжекциони слагат, цени и така нататък. Благодаря предварително!
×
×
  • Създаване...