Премини към съдържание

daleeeee

Потребител
  • От него общо

    24
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Бургас

daleeeee's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. 49 000лв. с ДДС. Има възможност за бартер за 120дка земеделска зема 2-ра или 3-та категория.
  2. Не открих да се продава такова нещо в български сайт. Става въпрос за радио втора употреба.
  3. Здравейте! Случайно някой да има представа колко би струвало официалното радио за Ленд Роувър Фрийлендър ( след 2007г. ) ?
  4. Здравейте! Продавам моят автомобил - Mitsubishi Pajero 3.2DID. Аз съм първи собственик на колата. Купувана е от "Дарс-Ауто" - официалният представител на Мицубиши за Бургас. Поддържана е само в "Дарс-Ауто". Всички екстри за модела - "INSTYLE+" оборудване. Километрите са реални и могат да бъдат проверени във всеки сервиз. Има сервизна книжка, комплект летни и зимни гуми. Възможен е данъчен кредит над посочената цена. Допълнителна информация : Година на производство : 2009г. Пробег : 45 000км. Гориво : Дизел Скорости : Автоматични Мощност : 177к.с. Кубатура : 3200куб.см. Брой врати : 4/5 Цвят : Черен металик Телефон за контакт : 0897939292 Цена : 55 000лв. http://prikachi.com/images/318/5870318O.jpg http://prikachi.com/images/321/5870321M.jpg http://prikachi.com/images/326/5870326C.jpg http://prikachi.com/images/330/5870330a.jpg
  5. daleeeee

    Покупка Лансер

    Това, което имах в предвид е не да спести няколко хиляди от качеството на въпросната кола, а от нивото на оборудване - не е задължително да е Инвайт нали ? Какво му е на Информа ? Това, което отдавна съм забелязал ( и което е в голям плюс ) е, че Мицубиши, за разлика от немските си конкуренти, предлагат доста богато стандартно оборудване и наистина разделението на съответните нива на оборудване е доста добре направено.
  6. daleeeee

    Покупка Лансер

    Нивата на оборудване се подреждат така : Информ-Инвайт-Интенс-Инстайл. Разликата между Информ и Инвайт не е голяма ( лично мнение ) - става въпрос за няколко екстри от рода сензора за дъжд, на които никога не съм бил върл почитател. Ако има някоя читава кола с Информ оборудването хем ще спестите няколко хиляди, хем ще бъдете доволен. Успех в избора.
  7. Всяка година, когато дойдат малко по-големи студове ( -10 - -15 градуса ), всички телевизии се втурват да правят репортажи за Русия ( или Антарктида ). Вече имам чувството, че даже ги и повтарят.. Като цяло точно в Сибир положителни температури има ли ? Повече от +5 едва ли.. И пак опираме до това, че няма как цяла зима да седиш на топло вкъщи нали ? Студ не студ все ще излезеш.. най-малкото, за да направиш един снежен човек - поне снега е в изобилие. Чудя се какви ли автомобили поддържат или по-точно как ги поддържат при тези, бих казал, екстремни температури ?
  8. Преди около месец-два по новините даваха, че в Сибир ( ако не се лъжа ) целодневните температури са около -40 - -50 градуса, така че за хората там -30 си е направо жега. Отделно, че най-вероятно те са се приспособили към ниските темпаратури - дебели палта, пуловери.. предполагам, че едва ли им правят и чак такова впечатление ниските температури.
  9. В по-горния пост човекът е написал, че моментният разход не трябва да се приема за реален, т.е. в едни случаи може да ти показва повече, а в други по-малко. Не се сещам за модел, на която и да е марка, който да отчита точен до милилитър разход, така че явно и Колтът не е изключение.
  10. Е, такова чудо не бях виждал - чистачки за 200лв.. май вариантът "пластмасова решетка" остава най-добрият в съотношението цена-качество-защита от нагли крадци..
  11. На пръв поглед конете изглеждат малко за кола със собствено тегло около 2,2-2,4 тона, но в никакъв случай не може да се твърди, че мощността не е достатъчна. Естествено в сравнение с други джипове, които тежат 1,8 тона и имат 200+ конски сили не е толкова пъргава. Но за мен въпросните сув-ове нямат нищо общо с истинската ми представа за един джип, който може да мине буквално през почти всеки терен.
  12. Добре, но съм чувал от настоящ собственик на Колт 1.1 от 2009-2010 година, че при нормално каране в града ( 40-50 км./ч. ) разходът пада до 4.2-4.5л. Говорим за "летен" разход. Възможно ли е това в действителност ? Все пак имам в предвид, че моделите от 2012г. се опитват да стигнат разход около 4 градско..
  13. Тази отстъпка е за определен брой автомобили на склад. "Специалните цени важат през м. Януари и м.Февруари за ограничен брой автомобили на склад до 28.02.2013 или до изчерпване на количествата и при капариране на автомобил до 28.02.2013."
  14. Извинявам се за офф-топика, но не е ли прекалено завишен разходът на Колта като цяло ? Дори и в официалния сайт на Балканстар за Мицубиши дават среден разход за 1.1 - 6,8л., на което бих прибавил още около половин-един литър.. Колтът е доста далеч от моите представи за икономична градска кола. Отварям темата, защото един познат обмисля да си закупува подобна кола и не иска да вярва на това, което пише в официалния сайт, понеже "данните били прекалено завишени".
×
×
  • Създаване...