Премини към съдържание

tigara111

Потребител
  • От него общо

    24
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което tigara111 е написал

  1. tigara111

    Крайно гърне Галант 2,5

    За бартер сам навит колега
  2. Благодарско колега.Ще го потърся.
  3. Дам,това става.Не мисла да излучвам тракшъна от бушона.Това не е решение на проблема.къде в Пловдив да я дягностицирам? Мотора е 6так 24клапана,167то изрода
  4. Как се чувстваш?

  5. Колеги, вчера раздадох газта и на 130-140 ми светна лампата. Трябваше да спирам и да гася, защото педала на газта не работеше. Давам газ и нищо - светне ли пустата лампа, нещо става. Някакви идеи?
  6. Ами после защо не загася сама, ми трябва да гася колата.. Аз се чуда кво става, и гася да загасне.
  7. Колеги, някой да се е сблъсквал с проблема на светещата лампа на тракшъна, ей така от нищо. Пример: изрязвам я на 1ва, 2ра и лампата ми светва. От къде е причината....някой нещо. Принуждавам се да спирам и да гася двигателя за да изгасне лампата.
  8. Колеги, вчера въртя да паля и волана твърд, като че съм на място със загасен двигател. Погледнах казанчето на хидравликата - беше под минимума. Долях,но нещата не се оправиха. От какво може да е? Така не може да се кара, твърд е като дърво. Някакви идеи относно помпата?
  9. tigara111

    Газов инжекцион за V6

    Какви пари ти излезе,колега, и колко им е гаранцията?
  10. tigara111

    Газов инжекцион за V6

    Колеги ,да се бодна и аз в темата. Някой с впечатления от БРЦ в тракия, дето ги монтират? Интересува ме и фобос - как го понася галанта? Някви цени на 6 цилиндровите, колко пари да си приготвям? Интересува ме по бюджетен вариант.
  11. tigara111

    Зимни гуми

    нещо несъвместимо ли ти звучи колега
  12. tigara111

    Нов Галант във форума

    Значи съединителя отделя долу. Педала не е твърд, мисля нормален е. Понякога го натискам по 2-3 пъти и влизаха трудно скоростите. Тая работа си е имаше още преди гонката с хондата :rolleyes: , одеве смених течността, обезвъздушиха и правиха някво реглажче. Като че ли е по-добре вече. Ще покарам и пак ще пиша. Ако е голямата беля, колко струва един комплект съединител.
  13. tigara111

    Зимни гуми

    колеги,ето го моя фаворит за градска зимна гума- http://www.nokiantyres.com/tyre?id=21638755&group=1.01&name=Nokian+All+Weather+%2B само дето много трудно се намират
  14. Здравейте колеги, от седмица съм с митсу галант 98 год. Колата е страхотна, ускорението и возията са много на ниво. 1-ят проблем дойде броени дни след покупката. Стартера замина, както и да е смених го. Сега има нещо друго, скоростите ми влизат много трудно. Разбрах, че горната помпа на съединителя правела проблеми. Дали тя е виновна или съединителя ми е отишъл, ще се радвам на мнения от препатили колеги. Евентуално за какви пари говорим, ако е нужна смяна на съединител или ремонтен комплект за горната помпа. По-скоро как да разбера от къде ми е проблема. Простете ако съм сбъркал раздела ето я бегачката: http://media.snimka.bg/s1/1357/028957632-big.jpg?r=0 http://media.snimka.bg/s1/1357/028957631-big.jpg?r=0
×
×
  • Създаване...