Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Kalin Ivanov

Потребители
  • От него общо

    11
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Vidin

Kalin Ivanov's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Kalin Ivanov

    Свещи Каризма TD

    Благодаряти много за информацията ще потърся по тукашните магазини☺
  2. Здравейте,намирам се в италия отскоро съм тук с колата и имам следния проблем.Колата е каризма дизел 96г.От няколко дни взе да пали трудно на студен двигател.Проверих подг.свещи 2 от тях са изгорели.Та може ли някой да ми напише данните като номер зада мога без да ги свалям да тръгна да търся тук по италвнските магазини освем ако неса някакви безбожни цени тук ,нямам и представа колко може да са тук.
  3. може би да, мислех си че с самодиагностика на колата може да изчисти тази грешка.Нали има някакъв начин за самодиагностика на компа,но незнам кой пинове на буксата се дават на маса?
  4. Благодаря,значи трябва да я закача на лаптопа с адабтера !
  5. Здравейте!Може ли някой да ми каже, мога ли да си изчистя грешката на SRS на каризма 1.9tdi без да ходя на диагностика.В момента си правя адаптер,но ако има по лесен вариант моля да ми кажете.
  6. Здравейте на всички!Притежавам кола модел Mitsubishi Carizma 1.9TDI и съм решил съм сам да си изчистя грешката на SRS ,която сам си я създадох като свалих седалката за ремонт и откачих буксата за под нея и без да се осетя запалих двигателя и от там ми светна лампата.Тъй като се занимавам с електроника от доста години ,почнах да си правя този адаптер http://elwo.ru/publ/mashiny/l_line_adapter/4-1-0-645. Но досега не съм се захващал с подобно нещо искам с ваша помощ да успея да се справя с този проблем. Ако може някой на кратко да ми опише стъпките към чистенето на грешката. Нямам и софтуер и ровя от няколко дена но немога да пусна ево скана.
  7. Немога да намеря инфо за моя проблем.Свалих таблото,смених лампата на часивника но немога да достигна до лампите дето осветяват врътките за топло и студено ,и духането към прозореца,кратата и тялото.Махат ли се тия врътки и как? http://ayho.snimka.bg/automobiles/carisma.653777.26384673 до тук стигам и сега кво да правя?
  8. как да си сменя лампите на панела с врътките за парното.Колата е без климатик,а не една лампа не свети.Как се сваля панела.
  9. Kalin Ivanov

    SRS Каризма

    Здравейте. Днес си създадох един проблем. Надявам се да ми помогнете. Свалих едната седалка, че беше в адско състояние - в смисъл, да пооправят малко тапицерията. Откачих буксата на ербека и след малко като запалих автомобила, светна лампата SRS .След като поправих седалката и закачих буксата, лампата остана да свети. Как може да се отстрана проблема, без диагностика? Колега, моля, уважавай тези от които търсиш съвет.... Пиши по-грамотно!
×
×
  • Създаване...