Премини към съдържание

hristog

Потребители
  • От него общо

    7
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Варна

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Pajero 3.2 Di-D 2002

hristog's Постижения

Стартиращ

Стартиращ (1/14)

  • Първа Публикация
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. И аз ще дойда, само да не излезе нещо непредвидено, че до 9ти ще съм в Банско (служебно).
  2. Аз карам с Yokohama Geolandar и съм доволен от тях. Не знам дали се водят всесезонни, но останах приятно изненадан от поведението им на сняг и вода (въпреки, че не са нови).
  3. Благодаря на всички за изясняване на този въпрос. За мене гореизложеното е от изключителна полза, предполагам, че и за други ще е така. Въпреки, че явно няма документални препоръки от Митсубиши (базирано на таблицата в руския сайт по-горе - представител на Митсубиши), дори и статистическите наблюдения са мн. полезни в случая. Поздрави на всички!
  4. ОК, мерси много за инфото. Аз също мисля да не чакам разтегляне на веригата, но ще изчакам да навъртя поне 100 хил.км. Ще се опитам да дойда на срещата следващата седмица и ще се радвам да се запозная с повечето фенове и притежатели на Паджерота и може да поговорим по-подробно.
  5. Здр. Мирослав, Тази цена на комплекта в Балкан Стар ли е? Също колко струва самата смяна и къде? И как мога да удостоверя членство в клуба :rulez: ? (Бтв. преди карах Паджеро 2.5 ТДИ '98 и след като му направихме ремонт на двигателя (заедно с един приятел-стар майстор, но аз само помагах-подавах инструментите :D ) та да си го карам с кеф, наскоро успях да взема по-новия. Сега стария се продава.) Сега като се замисля, двигателите 2.8 TDI и 3.2 DID не са ли почти еднакви? Защо се получава тази разлика в износването на веригата (sorry за малко лаичния въпрос)?
  6. Не мисля, че се е объркал щото специално гледа в CAPS-а какви обтегачи има. Аз също гледах из сервизните ръководства за подробното устройство около нея, но там видях само относно смяната, не и проверка. Също не мисля, че ще трака, защото обтегача би трябвало да я прибира дори и да се разтегли (не съм специалист, просто моята логика). Все още не я мисля сериозно, но предпочитам да съм информиран от рано . Все пак някой има ли таблица с периодичното техническо обслужване за Паджеро III с 3.2 Di-D (каквато съм виждал наоколо за др. марки/модели)?. Такава не се ли дава при продажбата им от оторизираните представителства? Някой с Паджеро купено от БалканСтар ако може да каже?
  7. Здравейте на всички! Току що се регистрирах и искам първо да ви поздравя за добрия форум ! Извинявам се, че подновявам въпрос от преди почти година, но тъй като от известно време търся отговор точно на този въпрос не можах да се стърпя да не подновя дискусията. Наскоро си взех Паджеро Di-D 2002 (модел 2003-160кс на 93 хил.км) и го закарах в БалканСтар-Варна за преглед на компютъра за грешки. Междувременно зададох същия този въпрос на приемчика за Митсубиши там. Неговия отговор беше, че се сменяла на 100 хиляди км, което мн.ме изненада и за да ме убеди ми каза, че ако това не се направело, на 110 хиляди км веригата се късала и правела мармалада (имал такъв случай, май вметна). Цената, която ми даде с включена смяна беше 1500 лв. Аз също съм чувал за смяна на вериги на 200 хиляди км, но къде е истината??? Моля да ме извинят авторитетите (приемчика би трябвало също да е), но има ли някаква документална база по въпроса (по възможност оригинална на Митсубиши; аз поне не можах да намеря в никое от разпространяващите се ръководства) ??? Имам сервизна книжка и ръководство за експлоатация на немски , в които няма отговор по въпроса, а и не се оправям с немския (бтв. някой има ли на английски или български/руски (pdf или сканирани), испански също не разбирам). П.С. Подновявам въпроса не с цел заяждане или оспорване на авторитети (все още не знам кой кой е), а с цел достигане на отговор базиран на (оригинални) документи (ако някой протежава).
×
×
  • Създаване...