Премини към съдържание

dragorip

Потребители
  • От него общо

    4
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което dragorip е написал

  1. Здравейте колеги.Имам колт 1.1 и вече му взех душата.Иска ми се да сложа 1.5 с турбо.Знаете ли някой читав такъв двигател.
  2. dragorip

    Въпрос за COLT 1.1 2007г.

    Още един въпрос ,който не ме притеснява ,но все пак .При закупуването на колата в обявата пишеше ,че има анти блокираща система или там някаква си система против поднасяне(второто май е по вярно).Като дам на контакт на таблото си светва някакъв чек на тази система, но при каране и като я карам да буксува(в снега най вече)нищо не светва , нищо не се включва и колата си буксува яко.Дали е изключено от някъде или го няма като екстра.
  3. dragorip

    Въпрос за COLT 1.1 2007г.

    Благодаря за отговора колега.колата е на 95000 и е карана предимно градско.И педала наистина е твърд за хидравличен.Поне имам късмет представителството на мицубиши да ми е през оградата.
  4. Момчета я кажете защо 1ва и задна скорост на колата ми не влизат както трябва.До колкото разбрах колата е с хидравличен съединител.Възможно ли е да се настройва нещо или не.Проблема е там ,че като реша да включа задна скорост в 99% от случаите тя хърка.Хванах и чалъма да не хърка като сложа първа ,натисна спирачката и отпусна леко съединителя ,оборотите падат и тогава не хърка.Също така ,понякога не иска да влиза и първа.Като дам 2ра скорост ,след това първа си влиза лесно.Дали е заминал съединителя или какво?
×
×
  • Създаване...