Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Zanev

Потребители
  • От него общо

    10
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Zanev е написал

  1. Ако си оправил проблема, сподели какво е било защото и аз имам такъв проблем но тия карета са много скъпи и ако причината е била друга искам да съм я проверил като вероятност за да не се прецакам с почти 300лв. Вдигнах колата на крик и от 2-те страни (една по една) и тресенето е доста силно в едната страна при 60 и 90км/ч а от другата при 90км/ч и после утихват а няма как да е джанта/и ,понеже вибрациите са все едно си спукал гума и караш по павета но мнението на Andy Van Der Drift е изключително полезно и ще го пробвам.
  2. Да нямат по-горе съм посочил "за какъв двигател стават" ,това имам в предвид. Но пък 4G93 има заводско турбо и захвата му е същия като на 4G92 , и именно точно това ми трябва втора ръка.
  3. 4G92 4G93 Lancer SOHC DOHC GSR 1.8T T25 гди нямат турбо http://olx.bg/ad/motor-za-mitsubishi-carisma-1-8-gdi-i-drugo-za-modela-ID1ISq3.html
  4. Zanev

    Предни амортисьори

    Здравейте! Ето малко помощ и от мен по-специално за хората дето пазаруват втора ръка: Каяба са най-доброто качество според мен. Монро е най-големият производител в европа и тук в европа имат най-добро съотношение цена/качество, което е факт.А и май каризма излиза от завода с такива. А за каризма знам, че има: 2 или 3 вида предни амортисьори според конструкцията, не според това дали са маслени или газови, понеже имат 2 или 3 вида носачи, което води до същия брои биалетки ; 2 вида пружини; и 2 вида тампони (горни) 1 вид - http://store.emk-33.com/product/644050/amortisyor-preden-desen-mitsubishi-carisma-1995-1-8-16v-optimal.html стават за каризма, модели на volvo s40 ако не се лъжа, модели на space star и други модели на митсубиши 2 вид http://store.emk-33.com/product/408172/amortisyor-preden-lyav-mitsubishi-carisma-1995-1-6-monroe.html стават за каризма 1.6 и 1.9d ,lanser ,colt (само ,че на лансера и колта ухото за биалетката е ненужно) ,space star 1.6 2 та вида обаче, не са взаимозаменяеми. разликата е в леглото на пружината което е видно и от снимките, пружината, тампона на купето, диаметъра на стъблото,и начина на захващане на биалетката (едните са на амортисьора с ухо а другите са за носача с шпилка) ,а отворите за шенкела не съм ги мерил там нямам идея дали имат разлика. ..но никой завод няма да прави 1 вид амортисьор само за едни модел кола щото ше фалират
  5. Здравейте колеги. Търся си изпускателни колектори втора ръка за двигател 4g92/4g93 (двигателя с турбото), 1 или 2 мисля ,че са от lanser 1.8t и двата модела може да свършат работа ,важното е захвата към двигателя да е за 4g92/4g93.
  6. Здр. За бутона на климатика каква е цената? (в центъра на конзолата з...

  7. И сега да се похваля ,че вече съм я взел ...даже съм я документирал :good: http://www.youtube.com/watch?v=CTEqrZkK75o
  8. Zanev

    Проблем с инжекциона

    Здр. лсмбда сонда, ерг клапан!? Може да е и нещо съвсем др.... за това се сещам. Ако го оправиш напиши какво е било?
  9. Да, точно за това изкам 99hp, по мои наблюдения до 100 коня данъка е от порядъка на 16 до 30 лева а след 100 коня 115 лева.. Така съм чувал. По принцип бих каръл и 2.5 160hp японска кола,понеже разхода на гориво е сравнително малък, но данъка ще е нечовешки... Ако имам номер на рама ще разбера колко коня е но трябва да влача лаптоп с мене зада видя в "вин декодерите" :D Ами благодаря все пак за инфото ,това с компютара със сигурност ще се прилага като търся. ....а и още нещо ,къде започват да гният каризмите ? Понеже не познавам модела изобщо ,като вляза в автокъща, да знам къде да гледам. ( между др. за такъв модел става въпрос без значение комби или хетчбек : http://www.cars.bg/u453501 след 2000г )
  10. Здравейте момчета, чисто-нов съм в форума, нямам каризма, но съм на път да си купя.Обаче след малко ровичкане в "нета" установих следния проблем: има 1.6 90hp ; 1.6 99hp ; 1.6 103hp ; А аз търся каризмата с двигател 1.6 99hp. Та въпроса ми e : като вляза в авто къща как да позная коя е 1.6 99hp ? Като отворя капака има ли някъква разлика по между им,защото на пръв поглед ми се струват еднакви ?
×
×
  • Създаване...