Премини към съдържание

SSK

Потребители
  • От него общо

    19
  • Регистрация

  • Беше тук

За SSK

  • Рожден ден 05/24/1973

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Space Star 1.9 DiD

SSK's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. SSK

    Спейс стар

    Аз имам същия спейс и моя съединител се отделя високо
  2. SSK

    Проблем със запалването

    Изкам да изкажа публично моите благодарнности на DJ Tymbi , който успя да оправи проблема с колата ми. Благодаря ти Пламене! Проблема беше наистина в горивната помпа и според кода на грешката, който даваше компютъра, решението беше "смяна на помпата". Но Пламен ми спести голямата изваждане. Хора за бога не си купувайте кола внесена от Италия. Аз не послушах този съвет преди и сега съжалявам.
  3. SSK

    Проблем със запалването

    Не съм я пробвал дали пали на дърпане. Пламен я закачи на тестер и при него показа че има разлика в налягането но той каза че трябва да я погледне по обстойно за да разбере къде точно е проблема. Не е категоричен че проблема е в помпата. Извинявам се ако не съм точен в изказването си но аз неразбирам много от устройство на автомобила. Затова си и търсих автомобил с който да нямам много проблеми. И затова се спрях на :mitsu-smiley:
  4. SSK

    Проблем със запалването

    OK. Ще се чуем другата седмица.
  5. SSK

    Проблем със запалването

    днес говорих с кумът ми който има сервиз в Бургас. Не я е виждал колата но от това което му разказах за проблема си, той ме посъветва да видя регулатора на налягането. Предположи че проблема е по скоро там отколкото във помпата. Какво ще кажете за това мнение?
  6. SSK

    Проблем със запалването

    Къде може да се качи на тестер?
  7. SSK

    Проблем със запалването

    Дано не е помпата. Километража в момента ми показва малко над 102 000 км. Но не знам дали са реалните километри. Благодаря за коментарите. :good: Ще я закарам при Пламен да я погледне.
  8. SSK

    Проблем със запалването

    По време на движение не усещам придърпване нито пък пуши повече от нормалното. Като я настъпя малко бавно ускорява, но предполагам това е нормално за дизела(преди съм карал само с бензинов двигател). Да добавя само факта, че днес не успях да я запаля и сутринта на студен двигател.
  9. SSK

    Проблем със запалването

    Здравейте! днес я водих на диагностика в сервиза на BOSCH Super Diesel (на околовръстното). Там ми казаха че няма данни в компютъра за повреда и че дузите са наред но няма налятгане на горивото. Казаха ми да отида в сервиз на мицубиши за да проверят горивната помпа. Те нищо не могат да направят повече. :help: Като ми казаха и цената на тази помпа(3000 лв.) направо ми се скапа настроението.
  10. SSK

    Проблем със запалването

    Явно не сте се сблъсквали с подобен проблем. Възможно ли да е от горивния филтър?!
  11. SSK

    Проблем със запалването

    Обикновенно от 2-3 път Не знам дали има някакво значение но оставям първо ключа на пълен контакт около минута. Последния път когато ми го направи този номер когато се върнах от почивка. След като изминах към 180 км и я оставих на паркинга за един час, след това я запалих едва от 6-тия път :icon_crying: поздрави
  12. Здравейте колеги! наскоро ми се появи следният проблем в колицата. Когато е карана дълго време(съответно загряла) , когато я загася после не мога да я запаля веднага. Върти двигателя но не запалва. Има ли някои предположение какъв може да е проблема. Колата ми е комонрейл дизел Space Star 1.9 DID Поздрави
  13. SSK

    Space Star 1.9 Did 102 Hp- мнения

    КУПИХ СИ ГО СПЕЙСА :icon_dance: благодаря ви много за мненията. Помогнахте ми да взема правилното решение :icon_thumbup: Сега трябва да сменя ремъци, ролки, масла..... Може ли да ме ориентирате къде да отида (препоръки за сервиз) и от къде да си взема оригинални авточасти. Също така ми се налага да сменя предните гуми - да ми препоръчате някакви гуми. :mitsu-smiley:
  14. SSK

    Space Star 1.9 Did 102 Hp- мнения

    Здравейте! При преглед на двигателя а в сервиза на РАТОЛА се оказа че има 1 или 2 подгряващи свещи за смяна. Освен това и съединителят е за смяна и задните биалетки. Това е общото състояние. Може ли да ме посъветвате дали това е сериозно или не като повреди. Може да ви се сторят нелепи моите въпроси но аз нищо не разбирам от коли :icon_blush: . Затова съм се ориентирал към :mitsu-smiley: за да нямам проблеми с колата
  15. SSK

    Space Star 1.9 Did 102 Hp- мнения

    МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ НЕЩО ЧЕ ДНЕС ЩЕ ХОДЯ ДА Я ГЛЕДАМ
×
×
  • Създаване...