Премини към съдържание

ivancho

Потребители
  • От него общо

    4
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което ivancho е написал

  1. Ама то това не е ли повече от достатъчно да те откаже от това да слагаш течна фаза в БГ ? А и това със лошата ни газ и развалянето на помпата - някой да може да го коментира по обстойно ? Все искам да сложа газ за икономия а не да имам цифра пари консуматив на година за фазата.
  2. Да това за помпата го прочетох на дота места а и ми го казаха също доста хора. Така, че мисля че все пак ще е Романо-то. Надявам се, че ще има още отзиви от хора с Lancer-и
  3. Да питам и аз за Mitsubishi multi communication system. Колата ми е от 2010 и тази система освен за музика за друго не я ползвам . Картите доста остарели така, че навигацията за нищо не става и тн. Някой знае ли дали може да се хакне тази система ? Да се сложи друга навигация която да можем да си обновяваме когато искаме и тн ?
  4. Здравейте и от мен. От две седмици умувам дали да си сложа газ на количката. Ходих в няколко сериваза да ми обяснят за какво става дума, че съм тотална нула в тази област. Та реших да питам хора със същите коли, все пак те трябва най-добре да ме упътят. Карам Lancer , купен е 2010 , нов от БС, 1.8 143 коня, ръчка. Принципно имам още 1 година гаранция. Причините да искам да слагам газ си мисля, че са ясни Прочетох какво ли не и има толкова различни мнения, че след 1 седмица четене съм 10 пъти по объркат и съвсем не знам какво да правя. Въпросите ми са : Първо, всичко наред ли е с митсуту и слагането на газ ? Второ, какъв газов инжекцион да сложа, в момента са ми предложили и обмислям Romano. Моля хора със същите коли, както и разбирасе хора разбиращи от газ да драснат по едно мнение, ще съм ви много благодарен !
×
×
  • Създаване...