Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

chori_555

Потребители
  • От него общо

    13
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което chori_555 е написал

  1. А от къде мога да си купя такъв модул и колко струва втора ръка?
  2. chori_555

    Bluetooth

    Търся блутут модул за Оутлендар 2 IC :279B - MBLUEC07
  3. Outlander 2007 Приятели и при мен bluetooth системата спря да работи ,някои може ли да покаже каде точно се намира този модул.Четох ,че е бил някаде около жапката ,но аз лично не можах да го открия.И още един въпрос при замяната му правят ли се някакви допълнителни настройки.
  4. Колеги искам да попитам какъв размер трябва да сложа на 20ки джанти :rolleyes:
  5. Само искам да кажа ,че моя проблем бил заради гарнитура на главата.И срещо 500 лв.спичко се оправи.
  6. Днес закарах колата в Митсубиши сервиз.Закачили я на компютар.Там всичко било ок термустат,датчици ок.Колата работела 2 часа и нее повишила температурата.Та човека ми каза да я карам на климатик и да я пробвам на дълго защото се самнява в перката.Но като чели не сам чувал перката да включва освен като включа климатика.Как мога да проверия дали работи или не ?????
  7. В четвъртак ще карам колата в Митсубиши и ще разберем от какво е бил проблема.
  8. Сподер мен няма загуба на течност ,но все пак ще пробвам този начин.А ако е от р-ра на климатика как мога даго почистя или какво да направя???Междо другото вапросния ден когато загря бях на климатик.Вече няколко дни я карам ,но в града и не ми загрява ама и течноста си стои бая над максимума нито като истине се свива.
  9. Приятели на скоро си закупих outlander 2.4 - 170 кс. 2008 автоматик и имам следния проблем... Карах го 250-300 км. но предимно в града нямаше никакъв проблем и след като излязох извън града я засилих малко 120км./ч карах около 300 км.и вече на пребиране я засилих с около 160 км./ч карах 5 мин.и колата почна да загрява.Спрях на парвото възможно място и след като отворих капака ,разшерителното казанче беше почти пълно до горе нямаше мехури според мен и маркучите бяха нормално втвардени изчаках да истине малко колата и отворих капачката на радиатора и долях около 1 л.вода бях на 30км.от вкъщи и леко без да засилвам мн.се пребрах.Четох в разни форуми че може да е от капачката на радиаторът,смених я закарах я в един сервиз и казах да погледнат от каде може да е проблемат.Човека я пробвал и не му е правила проблем,но и водата в казанчето си стоеше пак пълно "майстора"каза ,че можеби проблема е бил в капачката.И минали я ден реших да махна тази излишна вода от казанчето излях я до чартичката на максимума.Реших да я пробвам и излязох извън града ,като се пребрах погледнах казанчето...пак се беше понапълнило ,но не до горе а малко по малко.Та някои ако може да ми помогне ,че вече не мога да спя вечер :mad: :mad: :mad: Благодаря предварително.
  10. Здравейте приятели предстои ми покупка на аутледар след 2007 задължително ще бъде автоматик и бензин.Някой може ли да ми каже нещо повече за модела плюсове и недостатаци какво да гледам като копувам колата и т.н Благодаря предварително.
  11. chori_555

    Разход на газ

    Каризмата ми е с газов инж.и съм исключително доволен от вървене и страна на разход 1,8-116 коня 8 и 5 на 100 със скорост 120
×
×
  • Създаване...