Премини към съдържание

vascoss

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което vascoss е написал

  1. До г-н Ленков Ще може ли актуален мобилен, звъня на 0888 450 501, ама никой не отговаря на този номер. Мерси
  2. vascoss

    Затъмнени стопове

    наистена много добре стоят и много отварят, но незнам до колко са практични, преди време се возих при един познат с подобни крушки (неговите бяха китайски) и не останах особено доволен. Добре осветяват на много близко разтояние, а на по далечно се разпръсква светлиния поток. Ако някой е поставял да сподели мнение както и марки, цени и магазини.
  3. vascoss

    Амортисьори за Lancer 2008

    В Moto-expert на драгалевци имат тресочка и за 10 лв опредлят какво е състоянитео на амортисьорите, аз търсих маслени но ненамерих и си сложих газови Каяба, мисля че маслените са с една идя по меки.
  4. vascoss

    Затъмнени стопове

    Във връзка със светлините някой да е поставял на късите светлини LED крушки. На филипс са около 30 лева,дават ги 80% по икономични и около 50 % по ярки?
  5. някой да е слагал газ на 1.5/2009 Lancer? конректно се интересувам за 1.5 двигател. Благодаря
  6. vascoss

    Lancer 1.5 MIVEC 2008 г.

    Карам от 3,5 год. Лансер 1.5 Инвайт сега е на 90 хил. кил. определено съм доволен. Сменил съм амартисьори (115 лв. за бройка) и накрайник на рейка 40 лв, дисковете и накладките почти не са мръднали. Резервни части се намират и са на добри цени. Двигатела е слабичък при по-агресивно каране, но за семейна кола е достатъчен. Опредлено не я жаля и си карам здраво и то почече градско и при тези дупки все още не е подала. Обслужването в БС е горе-долу добро и безумно скъпо. За газово вече и аз се замислям ама от някаде бях дочул, че 1.5 двигател е с много тънки клапани и след около 15 хил. километра се скапват и после трабва да се сменят с керамечни ремонт за около 1500 лева. За 1.8 двигател нямало проблем ама за 1.5 не било препоръчително - ама незнам само така съм чувал.
×
×
  • Създаване...