Премини към съдържание

amnesia

Потребител
  • От него общо

    48
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Пловдив

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    GALANT`99DIESEL ; GWM STEED5pertol

amnesia's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. И за фурни, и за котлони - не стана. Ама с една паста за полиране на фарове(не от стъкло) започна да изчезва, но на ръка не е удачен вариант. Надявам се да изчезне на цяло с машина за полиране. Благодаря за съвета!
  2. Привет, весела коледа на всички! Не ми се чакаше да се размрази предното стъкло, и реших да ми помогна малко с една алуминиева кутиика от безалкохолна напитка, но като седнах в колата и какво да видя - УЖАС! Не точно надрано, ама си личи къде съм "помагал". Като че ли от алуминия са останали следи. С какво мога да го махна от там, че направо не мога да го гледам, а пък е предното стъкло и то точно пред мен? Благодаря предварително!
  3. Трябва ми турбо за Pajero`99 2.8Diesel и съвет, дали да търся ново, рециклирано или може и старо
  4. Привет, нека 2014-та донесе здраве и радост, нови пътища и евтин бензин. Сега за проблемчето: спирачния апарат ме прецака и се наложи да си оставя Галанта в Стара загора. За 20км започна да грее колелото. По план утре (02 01 2014) ще се пробвам да си го прибера в Пловдив, обаче не знам, ако не успея къде да търся сервиз да ми го оправят. Ако някой има предложение, благодаря предварително!
  5. Привет колеги, след дълги премеждия, смяна на една скоростна кутия(която се оказа че е с повредени синхронизатори на втора), реших да правя моята си. Един приятел я занесе на майстор да я пооправи, но за целта ми трябват синхронизатори на първа и втора скорост. Въпроса е от къде да се сдобия с тях най-бързо. Предварително благодаря на колегите с коректни отговори.
  6. Привет, донорът е галант от 93 дизелов а чакащия пациент е дизелов Галант от 99 Съвместими ли са двете кутии?
  7. amnesia

    Проблем

    И тази сутрин всичко е наред. Без да съм правил нищо!!! Май имам като екстра ISV (Immune system of the vehicle)
  8. amnesia

    Проблем

    Некое сервизче в Пловдив за диагноза и ремонт, ама да не се учат точно на моята кола? ДА НЕ СЕ ОБИЖДАТ ИСТИНСКИТЕ АВТОМОНТЬОРИ, ама си препатих с един "майстор"
  9. amnesia

    Проблем

    Дано да си прав, колега. Ама тази миризма на антифриз в купето малко ме притеснява
  10. amnesia

    Проблем

    Привет, колеги. Снощи като се прибирах, започна да мирише неприятно в купето. Спрях парното, и всичко си дойде на мястото. После пробвах да му задам 32 градуса и max на вентилатора и взе че се запоти предното стъкло. Дизелов галант 2000см3 роден `99. Къде в Пловдив ще ми излекуват колата. Извинявам се ако има друга подобна тема. Предварително благодаря, и желая успешен ден на всички!
  11. amnesia

    Спойлер за Галант комби.

    Колеги, някакво развитие по въпроса с разкрасяването на задния капак(или врата) на галант комби.
  12. amnesia

    Лети джанти за Галанта

    На моя хубавец на лявата колонка между вратите пише: 185/70R14 88Н FRONT 2,2 REAR 2,0 195/60R15 88V FRONT 2,3 REAR 2,1 GALANT`99 2000DIESEL комби и аз си ги спазвам, като ми харчи 11/100 градско и 8-9/100 по "пистите" на България АМА КЕФА ЦЕНА НЯМА
  13. amnesia

    Хелп

    от Русе за Пловдив ще пътувам но все пак 10X
×
×
  • Създаване...