Премини към съдържание

Yavor_Sv

Потребители
  • От него общо

    4
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Yavor_Sv е написал

  1. Благодаря за отговорите. С GDI двигателите отдавна се запознах, защото чета форума доста подробно. Останал съм с впечатлението, че 1.8 двигателя не е GDI. Тази информация ме подведе Аутодата. В такъв случай наистина този двигател е идеален за газ. Не искам да си имам работа с GDI двигател. Тук имам познати монтьори, а те не мисля, че им разбират. До колкото чувам данъка ще е над 150 лв.. но ще проверя допълнително. Истината е, че си търся удобна кола с голям багажник и този ми допада доста, по много параграфи, но разходите ще ми дойдат повече. Не съм млад шофьор, но това ми е първа кола за това мисля да постъпя по-предпазливо. Ако не е писано сега да се случи то може би втората ми кола ще е митсубиши ван. Ще му умувам пък ще видим. Благодаря на всички за съдействието.
  2. Много благодаря за изчерпателният отговор. Как установи, че това на снимката не е 1.8 модела ? До сега съм карал японска кола с 1.8 двигател и ми е бил напълно достатъчен, затова го предпочитам.
  3. Благодаря за отговорите. Явно ще трябва да направя някакъв компромис. Харесва ми Спейс Стар-а, ама с този двигател няма да го бъде май. Май е по-добре да го преглътна тоя данък и да взимам един Спейс Рънър с новата маска. Тая кола ми е легнала на сърцето. Какво мислите - http://www.cars.bg/u552468 . Планирам да отида да го видя. Ако някой русенец от Вас им разбира и предлага съдействие бих приел.
  4. Здравейте. Може ли още малко впечатления около 1.3 двигателя ? Отдавна оглеждам модела и единствено това ме притеснява. Не съм състезател, но това задъхване с включен климатик не ми харесва. Още повече, че се очертава редовно да се возим 4-5 човека вътре, а живея в хълмист регион.. :icon_hmm: От GDI двигателят ме е страх, а и данъкът не ми харесва.. :rolleyes:
×
×
  • Създаване...