Премини към съдържание

иво николов

Потребители
  • От него общо

    9
  • Регистрация

  • Беше тук

За иво николов

  • Рожден ден 06/22/1955

Местоживеене

  • Град
    От град София

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Мицубиши Паджеро Пинин
  • Интереси
    мотоциклети, модели на танкове, пинин

иво николов's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте, колеги, Посъбрах малко силица и реших да обуя Пининчето с по-сериозни гуми като за терен./нали идва ловния сезон/ В момента съм с 215/65/16 някаква обикновена шарка. Може ли да посъветвате до каква широчина и височина мога да се отпусна без да повдигам окачването /аз и не знам къде могат да го направят, пък и ще струва пари.../? Повечето модели кални "копачки" са с височина 70 и нагоре. Ще Ви бъда благодарен за съветите. И най-вече с коя фирма - доставчик на гуми да контактувам - да не попадна на някои ментета... Бъдете здрави.
  2. За съжаление, менюала, с който разполагам на руски език не говори нищо за настройка на датата. А и сега не си спомням на дисплея на моя Пинин някъде да има дата. Довечера ще проверя и ако намеря инфо ще я споделя. Весел ден. Иво
  3. До Коледа 2011 имах Нива. Ловджия съм. В терена беше перфектна, но на асфалт - спънат кон - крейцерска скорост 80 - 85, вой на раздатъчната кутия, лятото нетърпима жега. Затова се разделихме. След кратки колебания и съвети от приятели, взех Паджеро Пинин. Очарован съм от джипчето. С нетърпение чакам ловния сезон, за да я пробвам в терен. За съжаление не мога да събера силица за по-сериозни гуми - копачки, но и това ще стане.
  4. Опитах да кача снимки, ама не успях /предвид възрастта и компютърните умения/. Довечера ще помоля дъщерята да извърши операцията. Иначе колата купих от мой приятел от Първомай. Беше я внесъл от Германия за дъщеря си./В Германия живее брат му./ Дъщерята обаче не я харесала. Колата е от някакво село близко до Дортмунд. Купена е от някакво замъкоподобно имение с иконом от възрастен господин, облечен в ловна униформа с бомбенце с перо на главата. На 86 000 е, 2000 година. Явно господинът се е занимавал или с развъждане на ловни кучета, или с лов с кучета, защото имало много клетки с кучета там. Колата е била жестоко омазана отвътре с изпражнениея и урина от кучетата. Въпреки многократното пране на тапицерията, все още се усеща дъх. Като цяло няма ръжди, ходова част е стегната, двигателя също. Гумите са нови - първи сезон. Планирам сваляне на тапицерията и основно изпиране с разните му препарати - "Вениш", "Ленор" и подобни. Не ми се сменя, защото въпреки зацапването е доста запазена - само едно прогоряно место и малък разрез с нещо остро. Разходът в града не надвишава 7,5 /по показанията на дисплея/ градско и 8,00 - 8,2 извънградско /100 - 110 км/ч на магистрала/. Скоростната кутия е автоматична - 4 ск. По автомобила не съм правил абсолютно нищо, откакто съм го купил януари месец. С удоволствие бих участвал в сбирка на колеги, където да покажа автомобила. Поздрави
  5. Мога да опитам да ти го пратя в електронен вариант. Само съобщи къде
  6. Здрасти, Ако радиосистемата е оригинална на Мицубиши, подходът е следния: 1. Изключваш радиоприемника. 2. Отново го включваш, като при това натискаш копче "4" /на което пише отдясно "SCAN"/. На дисплея ще изчезне надписа "СТ", което значи, че минаваш на ръчен режим за настройка на времето. 3. Настройваш времето, като използваш копчета "Н" - за часове и "М" - са минути. Със "SET" се зануляват минутите - това не го пипаш. Опитай, трябва да стане. Имам менюал на руски. Ако желаеш, може да го копираш. 0888 0888 06 - Иво. Бъди здрав!
  7. Пътят е задоволително ремонтиран - често пътувам с мотора нататък. Има едноа отсечка преди Карлово, която е изкърпвана по-отдавна, но не чак за разбиване на окачване. Иначе можеш да спреш в Сопот, Карлово, да се отбиеш до Калофер - 1 км. в ляво, да разгледаш Казанлъшката гробница, да се отбиеш на около 6 7 км в Казанлък до тракийските могили. Пътят е живописен и интересен за човек, който не бърза и не гони километри. Има добри заведения за похапване. Приятно и безаварийно пътуване.
  8. Моля да бъда извинен за пропуснатите главни букви
  9. Здравейте, Казвам се Иво. От няколко месеца съм горд собственик на Паджеро Пинин. Надявам се да помагате когато има проблеми. Бъдете живи и здрави и безаварийно каране.
×
×
  • Създаване...