Премини към съдържание

CappY

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което CappY е написал

  1. CappY

    трудно пали

    Турбото лека по лека си заминава. Има 1 тръбичка от картера, която минава през турбото и го маже, и част от маслото отива във всмукателя, а не се връща в картера. Попринцип не е фатално, аз мойта (астра Ф) 20k километра вече така я карам. Лошото е,че като се напълни повече и трудно пали, а като почне да хвърля повече масло, отзаде яко пуши.
  2. CappY

    трудно пали

    Щом му пали трудно и на загрял двигател, значи не е проблема в тях. Съмнява ме да е от това но можеш да провериш... на мен наскоро ми се напълниха всмукателните колекторите със масло което турбото издухва и от 10-15 оборота сутрин палеше. Сега като почистих интеркулера, и смукателните колектори пали от 2ри оборот. Пак казвам, съмнява ме да е от това, понеже казваш не пуши.
  3. CappY

    Какво карахте преди

    Още карам опелче астра Ф 1.7 Turbo Diesel Intercooled... надявам се скоро да стана собственик на галантче... Сменям я поради липсата на всякакви екстри и 68-те коня. :icon_crying:
  4. CappY

    Покупка галант

    Той ще е значи 4 хилки ? Нещо повече знаеш ли ? :( Коя е автокъщата ? Нямам галант още Мислех да ходя до русе, там има 2 галанта 2 ТДИ от частни лица.
  5. CappY

    Покупка галант

    Понавървяваше стабилно, никъде нямаше ръжда. Гледах и 1 друг 2000г. който е, беше мн облъскан, с новите стопове и му се чудя.
  6. CappY

    Покупка галант

    Здравей, таман от автокъщата се връщам. Жалко,че Галанта вчера е бил капариран. Иначе в момента щях да го карам на връщане. Има 1 друг галант 2000г. само че е каран айляшката като гледам и се чудя за него. Колкото до автокъщата, човека изглежда пекан, точен. Не даде галантино, защото е капариран. Жалко за мене, но поне е точен в такъв случай. Покарах галанта и нисана и ето първи впечатления - Нисана много неманеврен и малко дървен отвътре и тромав сравнение с Галантино. Явно ще търся друг Галант.
  7. CappY

    Покупка галант

    Нямаш проблеми, ще споделя впечатления. (btw намира се в едно селце до Мездра). Дано си харесам галантчето и да е запазено.
  8. CappY

    Покупка галант

    Да разбирам ли,че тоя от снимките наистина е 99г?
  9. CappY

    Покупка галант

    И какво мислите за тоя Галант ? http://www.cars.bg/u651475
  10. CappY

    Покупка галант

    Моето мнение,че Галанта ще върви повече (по книжка го дават 202 Hm na 2500 rpm, a нисана 177 Hm на 2400 rpm). А специално за Търновска област как са частите? И пак си повтарям въпроса, галанта може ли да се понапъне за 100 коня, без последици? П.П. уцелих една автокъща където има и Примерата и Галанта и ще ходя вторник да ги видя. Което ми улегне на сърцето него ще си купя.
  11. CappY

    Покупка галант

    Ами има ли някакъв сайт със части за митсубиши ? И една глава колко струва (навсякъде чета,че им е слабото място). И предполагам заради тоя проблем с главата не могат да се понапънат за 100-110 магарета?
  12. CappY

    Покупка галант

    Здравейте. Моля за съвет, понеже много се двоумя. Чудя се за Primera P11-144 2002г (4200лв). или Galant 99г.(3400лв) да инвестирам. (2те 2литра дизел) Коя от 2те ще е по-добре ? Коя има по-евтини части и по-лесно намираеми? Откъм разход как е галанта ? С турбо и интеркулер ли е ? Каква е ГНП (Лукас, Бош)? И всякакви неща за галанта които трябва да знам.
×
×
  • Създаване...