Премини към съдържание

Xenon86

Потребители
  • От него общо

    8
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Xenon86 е написал

  1. Добре, а моита как да разбера дали има такъв филтър или не. Купена е втора ръка и не съм питал предишния собственик дали има. А иначе да прав объркал съм се не могат да покрият EURO 5, а не EURO 4.
  2. Изглежда доста по-добре от оригиналната или поне на мен ми харесва повече, а и като цяло изобщо не си личи, че е с фолио. Сподели как го направи с какво фолио да взема да пробвам и аз....
  3. Аз писах и съм почти сигурен, че има. Четох, че помпа-дюза без DPF не може да покрие EURO 4. Досега моя не е правил парчета , но аз я карам от има няма 10к км, а и внимавам к`ва нафта слагам. Мойта е на 112к и грам не пропушва отзад, а ауспуха все едно е нов. Предполагам, че това се дължи на този филтър.
  4. Не, на останалите врати няма има само на шофьорската врата за левия преден джам на другите 3 няма Не знам, аз друго не мога да преживея, багажника е супер китайска изработка(тропа, хлопа подскача тая мокава все едно е каруца) доста са се изложили от :mitsu-smiley:
  5. Не знам за вашите, но на моята копчетото за шофьорския джам си има лампичка на другите няма, а и като се ориентирам по него чесно казано не ми трябват на другите. kesten метни някоя снимка да видим как е лайсната
  6. kesten да не си взел нещо такова за отгоре http://www.ebay.de/itm/Auffangwanne-Mitsubishi-Lancer-Limo-10-07-subwoofe-/290533262762?pt=DE_Autoteile&hash=item43a521c5aa#ht_5568wt_1139
  7. Благодаря ти Дино. Мисля си, че имам такъв филтър, защото отзад аспуха ми е като на бензинова(чистичък беличък без грам омаслено ;)) А наборе ;) тук четох в една тема ,че доста проблеми правел този филтър, ти ли си този които се оплакваше от него. Kesten относно тропането на мен ми казаха едно двойно лепещо по ръба на дупката за резервната гума и ставало( на едно старо паджеро така го бяха направили) а на мен ми тропа повечко ,защото мокета ми е разлепен от самата мокава и за тва подскача.
  8. Здравейте, колеги да се похваля и аз от 5-6 месеца съм горд собственик на lancer 08 2.0 did instyle купуван втора ръка от бг на 100 к км. (като е купен в бс и е каран тука предимно извънградско). Въпроса ми е следния гледам, че в книжката пише, че ангренажния ремък, ролките и другите ремъци се сменя на 120 к и искам да питам дали някои ги е сменял и колко парички излиза това удоволствие. П.П. И искам също да попитам дали мукавата отзад на резервната гума ви тропа, защото моита изключително много тропа(все едно се визя на каруца) а много ме дразни това тропане. П.П. 2 Мога ли и от къде да разбера дали моя Lancer има този филтър за сажди?
×
×
  • Създаване...