Премини към съдържание

iori_73

Потребители
  • От него общо

    11
  • Регистрация

  • Беше тук

За iori_73

  • Рожден ден 09/14/1973

Местоживеене

  • Град
    Свежен

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    РЪНЪР 4Х4 1995 г.

iori_73's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравей колега аз имах същия проблем но ми намериха 40лв бройката оригинални японски !Ако имаш интерес още ще ти дам тел на магазина !
  2. iori_73

    Помогнете

    Благодаря ти много за инфото но няма дръжка за плъзгащата врата !
  3. Здравейте днеска ми се счупи външната дръжка на плъзгащата врата на рънърчето някой има ли такава излишна за продан ! Или ми кажете от каде мога да си закупя !
  4. Здравейте имам следното запитване ! Собственик съм на Рънър 4х4 1.8 95г 116 к но при каране по черни пътища колата доста често закача ! Има ли начин за повдигане на самата ходова част за да стане по висока ! Има ли майстори за такива услуги и колко взимат !
  5. Здравейте приятели искам да попитам и за стъпковото моторче подлежили на някакъв ремонт или профилактика защото оборотите от време на време играят а като пусна и климатика колата гасне ! Как може да се отстрани този проблем :help:
  6. iori_73

    Почерняло масло

    Не съм го промивал двигателя но това може да се дължи и на карането на газ !
  7. Здравейте преди малко си проверих нивото на маслото и видях на щеката че е доста почерняло в момента е на 4000 км/Лики Моли 10W-40/.Каква може да бъде причината за това потъмняване .Какво масло би трябвало да слагам като марка и вискозитет.Исках да ви попитам и за стъпковото моторче подлежи ли на някаква профилактика защото ми се менят оборотите 500-1000 об. :help:
  8. Здравейте от много време търся да си купя крушки за таблото на копчетета от ляво и дясно за Рънърчето европейските стандарнти не стават .Трябва да са 7.5 мм а не 8мм. От къде мога да си закупя такива крушки със държачите които накрая завършват за кръстата отверка. И по какъв начин се сменят крушките които осветяват копчетата на парното .Благодаря предварително :help:
  9. Благодаря за полезната информация при първа възможност ще го направя по описанието :icon_thumbup:
  10. Здравейте скъпи фенове на Митцубиши от юни месец имам Митцубиши Рънър 1.8 4х4 от който съм много доволен но имам проблем с централното .Когато отключа с централното машинките откачат започват да щтракат трябва да го излъжа с копчето за заключване но не всеки път помага .Кажете ми ако знае някой как мога да отстраня този неприятен проблем ? Също искам да попитам и за осветлението на таблото къде има крушки защото ми светят само уредите .Нека който е сменял такива крушки да сподели .Благодаря предварително
  11. Здравейте фсички фенове и маниаци на Митсубиши изчетох целия форум писан от вас .Много интерестни и поучителни неща има тук които от полза на всики притежаващи тази марка. Доста се лутах между марките Субару Форестър или Рънъра и се спрях на РЪНЪРА 1.8 4Х4 защото ми се види по евтина за потдръжка но и по компактна семейна кола.Аз съм рибар и ловец и мисля че тази кола отговаря на моите критерии като семейна кола и като проходима.Имам желанието с ваша помощ да ми помогнете да си намеря едно такова бижу и да стана част от вашето семейство.Няма да ви питам за нея беше ми достатъчно от форума да науча доста за нея .Надявам се скоро с ваша или биз ваша помощ да се похваля и да стана един от вас за да можем да си разменяме така нужната техническа информация
×
×
  • Създаване...