Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Dimon

Потребители
  • От него общо

    11
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Dimon е написал

  1. NO COMMENT! Нямам никакво желание да се упражнявам в риторика с примати. Нито нотариални актове ще си меря, нито ще карам техните коли, нито те моите, нито оная работа ще си меря с тях. Влизайки в този форум се надявах, че ще намеря любопитна информация и общение с хора притежаващи Lancer-и, а не да чета бълвочите на философи-"некомплексари". Абе, бегай да играеш - келеш! Който иска да ви чете прозренията. И можете (понеже, ти само си клакьор) да не си правите труда да отговаряте. Няма ме повече в този форум. Има чужди, пълни с информация и "празни" от към идиоти. На свестните момчета във форума - привет и уважение по пътищата! Край! Търпях ви вече достатъчно!
  2. AUX е входа на моделите преди 2011.Няма USB.
  3. Защо? Ти Lancer ли караш ? И знаеш инвеститорите, колко са и какви коли карат? Ами, аз съм от инвеститорите, имащи къща на егейски остров, които карат Lancer. И не сме едноцифрено число. Вие с Аgа сте едноцифреното число в този форум. Абе, защо не пишете в BMW и АUDI, инвеститорските форуми? Какво сте се хванали с Лансер? Не ви харесва - ОК, не карате такива - ОК. Е...ама всички не може да са "умни" колкото вас.....а да, вие не сте в България -факт. ФАКТ е, че някои тъпанари, понеже не живеят в България се мислят на много умни, но също така е и ФАКТ, че не е така. Не ти ли омръзна да суфлираш на Аga? Тoва е форум за Lancer. Тук хората трябва да си споделят за любимата марка, а не да четат комплексарски изказвания.
  4. Е..., не се спираш бе човек. Разбрахме всичко това, благодаря че ни отвори разума. Никой не те обижда, поне аз не съм! БРАВО за избора ти. И ако имаш да казваш нещо по темата Лансер бензин/дизел, CVT/МТ - пиши, ако не - иди пий една студена вода, успокой се...съгласихме се с тебе. Ако искаш друга тема - отвори си. Хайде със здраве!
  5. Къде са наистина модераторите? Тя, темата беше Lancer - бензин/дизел, МТ/CVT? Ако ти е тъпа не пиши. Но пък така разбрахме, че BMW на лизинг е най-добрия и правилен вариант. Браво на умните, направили такъв избор! Не е необходимо повече да ни открехваш, колко сме се объркали с избора да си купим ново Митсубиши. Форума тук е за Лансер. Нека, ние заблудилите се да си споделяме мнението относно нашите автомобили. А ти, ако искаш отвори тема за най-добрия избор, направен от тебе и на когото му е интересно да чете. Моля те, не ни натоварвай повече. Добре, сподели за избора си, разбрахме те, но защо упорито продължаваш да ни убеждаваш в правотата ти. Още повече не виждам някой сериозно да спори с тебе. Сполай ти за акъла!
  6. Да споделя опит, ако може. Обикалям дистрибутори от 5 години. Винаги съм карал "нови" коли. Последната преди Лансера ме изненада, не мислех, че ще я карам повиче от 2-3 години. А се получи повече от 10. За марка няма да говоря за да не буня духове. Дизел ТDi, абсолютната семейна, надежна, иономична кола. Казвам го за да избегна "демагогии". Никакви глупости за скъпа поддръжка и т.н., т. н. Преди година аналогичния модел Bmw 318 с аналогични характеристики и екстри струваше 70 х. Срещу 50 х. за Лансер 1.8. Е, гроздето не е кисело, ако някой така си мисли. Въпрос на прагматичност.
  7. Темата за лизинг ли стана? Или за нови и употребявани автомобили?
  8. Иначе, по темата - бензин със CVT. Цената на дизеловите автомобили е неоправдана, а CVT = комфорт. По-старата ми кола в семейството е 10 годишен дизел ТД M/T, купена също нова.
  9. Здравейте, темата ме провокира да се регистрирам във форума. От една година съм собственик на Lancer X 1.8 CVT Instyle. Явно колегата с BMW си избива комплексите. Ако иска, нека се хвали за добрия си избор в BMW клуб. Аз за 50 х.лв. предпочетох Mitsubishi и мисля, имам аргументи за това. Нямам нужда да се обяснявам с някого, че съм си купил най-хубавия автомобил. Всеки има право на избор. Нека си кара BMW-то със здраве и да не ни обяснява какви сме балъци щом не сме си купили BMW-та. Иначе от известно време чета във форума. Много сте готини! Харесва ми, че тук не се избиват комплекси, както в други форуми.
×
×
  • Създаване...